„Sharp“ visos Europos studentams už idėjas siūlo stažuotę Oksforde  (0)

„Sharp Europe“ skelbia konkursą, kuriame Europos studentai gali laimėti apmokamą vasaros stažuotę „Sharp“ tyrimų ir plėtros centre „Sharp Laboratories of Europe“ Oksforde, Jungtinėje Karalystėje. Vienam laimingajam ši stažuotė suteiks unikalią galimybę dirbti prie naujo projekto, kuris galbūt taps neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konkurse gali dalyvauti visi studentai, pasiūlę įdomų kasdieninės problemos sprendimą. Tai gali būti pagalbinė priemonė žmonėms ryte išlipti iš lovos, susidoroti su maisto gaminimo iššūkiais ar padėti sutaupyti elektros energijos. Norėdami dalyvauti konkurse, studentai turėtų nufotografuoti savo idėjos eskizą ir įdėti jį į „Twitter“ socialinį tinklapį su žyme #GetItDownOnPaper iki 2013 m. gegužės 27 d.

„Ieškome žmogaus, kuris būtų kupinas entuziazmo, originalių idėjų ir tikro smalsumo. Tai galimybė tiems, kuriems įdomus mokslas ir darbas su naujausiomis technologijomis, dirbti prie projekto, kurį ateityje galbūt bus galima pristatyti masinei gamybai.

„Sharp Laboratories of Europe“ nuolat dirba prie novatoriškų produktų ir išranda naujų technologijų, tačiau visų idėjų pagrindas yra žmonės, todėl būtina rūpintis jaunosios kartos ugdymu. Linkime sėkmės ir nekantriai lauksime jūsų idėjų“, – teigia laboratorijos direktorius Ian Thompson.

Kiekvieną dieną „Sharp Laboratories“ mokslininkai įgyvendina naujas idėjas ir kuria technologijas, kurios gali būti naudingos visuomenei. Laboratorijoje gimė tokios novatoriškos idėjos kaip mobiliųjų LCD ekranų technologijos, išmaniosios kortelės, „DualView“, „laboratorija jūsų delne“ ir daugelis kitų, padedančių tenkinti kasdieninius žmonių poreikius.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie jaunųjų išradėjų ugdymo. Išradimus mes darome ne vardan išradimų. Mes tikime, kad mūsų produktai padeda spręsti realias problemas ir prisideda prie visų mūsų kultūros ir gerovės puoselėjimo. Todėl norime, kad pasidalintumėte su mumis savo idėjomis, kaip būtų galima išspręsti kasdieninę problemą, su kuria susiduria žmonės. Laimėtojui, pasiūliusiam geriausią idėją, suteiksime fantastišką galimybę dirbti mūsų tyrimų laboratorijoje ir kurti ateities technologijas, kurios, tikimės, bus naudingos visuomenei. Nekantriai lauksiu galimybės peržiūrėti konkursinius pasiūlymus. Linkiu sėkmės ir nepamirškite žymės #GetItDownOnPaper“, – teigia I. Thompson.

„Sharp Labs“ komisija iš visų pateiktų pasiūlymų atrinks tris finalo dalyvius ir susitiks su jais aptarti jų idėjų bei kaip jas būtų galima įgyvendinti. Laimėtojas bus paskelbtas svetainėje www.HumansInvent.com birželio 10 dieną. Stažuotė prasidės liepos pirmą dieną ir tęsis du mėnesius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: