Dušas po kūno kultūros pamokos: teoriškai yra, praktiškai – užrakintas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2013-09-06 22:36
as kaip mokaus mokykloi dar tai buvo dusas bet uzrakintas ir rankena isjimta. tai buvo keluose mokyklose paskui perejau i proftehnine o ten ju net nemaciau ir net nezinau ar jie net buvo.
Arcciss 2013-09-07 13:35
Zinot kaip didziaja dali kuno kulturos pamoku as atsimenu? Duoda kamuoli ir eikit zaisti krepsini.... karts nuo karto "normatyvus" padaryti (prabegti kilometra ar du, prisitraukimai, atsilenkimai....) Truksta inventoriaus, kuno kulturos destytojai - buve sportininkai kurie nieko nesugebejo pasiekti, o dabar alkoholikai... Pamokos laikas 45 minutes, per tiek laiko iskaitant persirengimus ir mokytoju velavimus, tik apsilti padoriai galima, apie koki dusa dar gali buti kalba? Vienintelia budas butu sujungti kelias pamokas kartu, bet retas atvejis, kad kurioje nors mokykloje taip daroma. As asmeniskai nustojau eiti, ateidavau normatyvus padarydavau ir pietu pertaukele pasidarydavau.
immortallt 2013-09-08 18:50
Na man tai kūno kultūros pamokos - normatyvų darymas. Nei mokama kaip sportuot, nei kaip prisižiūrėt, nei kaip galų gale į aukštį ar tolį šokti - turi šokt ar kažką padaryt ir viskas. Pas mus mokytojas galvas būtų nusukiojęs, jei kas bėgtų iš pamokos, bet va dušai buvo ir nerakinami, tik retai kas eidavo praustis. Praustis eidavome tik po baseino pamokų. O šiaip turėtų būt paliktos 2 pamokos iš eilės kūno kultūros, per kurias būtų mokinama ir taisyklingai apšilti, ir tempimo pratimus daryti, ir toliau pvz skirstyti į grupes, kas kam įdomu. Pvz net ir 1,000 moksleivių mokykloje, nebuvo surinkta tinklinio komanda...