Dabartinė mokykla ugdo ne piliečius, o idiotus?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

01 2014-08-20 16:51
Ot tai paslaptis, senai aišku, toks planas tiesiog - naujame globaliame pasaulyje kuris gyvens pagal NEW ORDER scenarijų tikrai nebereikės tiek daug protingų ir išsilavinusių žmonių. Tokių reikės vos milijardo planetoje ir tai gal mažiau - visi kiti ir bus tie kokius kepa dabar mokslo institucijos, buki, riboto intelekto ir poreikių gyvuliukai. O kam darbininkams ir vergams tas išsilavinimas? Bemokslius tamsuolius daug lengviau valdyti, jie nekels nepatogių klausimų ir bus patenkinti tuo kas jiems bus numetama. Praėjus dar geram šimtmečiui jei viskas judės tokia linkme kaip dabar jie apskritai neturės supratimo kas yra realus pasaulis. Žinos tik tai ka turės žinoti. Va ir visas atsakymas, ir be didelių filosofijų.
Pypkiu 2014-08-20 17:05
" Bemokslius tamsuolius daug lengviau valdyti" man rods amerikoj tas jau įgyvendinta
vvv2 2014-08-20 17:12
- Todėl, kad mokslas žmogaus nepadaro protingu, mokslas suteikia žinių. Jei tų žinių tam žmogui nereikėjo (nesidomėjo?), tai mokykloje veltui trynė džinsus. p.s. .. Lietuvą buvo okupavę ateistai, jie žmogų sugyvulino ir vertę ėmė matuoti pagal korupcijos laiptelio aukštį (korumpuotą titulą/diplomą). Danijoje tokio regreso nebuvo.
kionig 2014-08-20 17:54
vvv2 a.k.a ra2 "išminties" perliukai žibėte žiba visu gražumu P.S. Kaip tamstai sekasi su dualizmu? Ir iš vieno acc ir iš kito - nusišneki kaip turi būti..
dawid90 2014-08-20 18:17
Yep, o už viso to stovi iliuminačiai ir masonai, ar ne?
Rukis 2014-08-20 18:43
Prie ko čia ateistai? Aš tai kaltinu masonus, illuminačius, žydus, juodaodžius ir šiaurės-vakarų marsiečius, na tie kur Olimpo papėdėj gyvena.
Robkinas 2014-08-20 19:45
Sutinku su tuo teiginiu, kad žmogui mokslas proto neįkrečia, jeigu pas jį jo prieš tai ir nebuvo, tai žinios proto nepadidins tikrai. Turiu gyvenimiškų pavyzdžių, ir tai tik patvirtina šitą teiginį.
SpAcE7 2014-08-20 21:21
Ponas "moderatorius" rašo offtopic nesivaržydamas.. O gal tą žodelį "moderatorius" reikėtų panaikinti, pailsėti tau būtų visai neprošal.
kionig 2014-08-20 21:39
Tai taip, 2 žinutes per dieną parašiau.. Oho koks aš trolis Gal nereikia čia tų ašarų pakalnių.. Viskas gerai, padėtis kontroliuojama Straipsnio mintis iš tikrųjų mažai teišnagrinėta ir pačiame straipsnyje, tiek komentaruose.. Plaukiojama po ultra-mega-super-duper materijas aiškinant, kad visi aplinkui tik idiotai ir mokyklos dar specialiai tokius ugdo, nes taip sumąstė kažkokie žydomasonai iš Geyropos
Shinigami 2014-08-20 21:56
Oho, kaip sąmokslo teorijos upėmis teka Pasauliui kaip tik idiotų nereikia. Nes viskas automatizuojama ir visi idiotai tik papildys bedarbių išlaikytinių skaičių, kurie tiesiog viskuo skusis ir bus nepatenkinti. Kas Rusijoje sukėlė sukilimą ir nuvertė carą? Pasauliui kaip tik reikia vis daugiau ir daugiau išradingų ir protingų žmonių kurie galėtu kurti ir išrasti. Bet gaila, kad jų nėra daug, o tobulėjant technologijomis ir viska automatizuojant tai vis labiau ir labiau ryškėja, nes idiotai nesugeba šiomis technologijomis tinkamai naudotis. O kas svarbiausia, didžioji dalis protingų žmonių eina ten kur gerai moka. O mokymo programų kūrimas nepatenka į gerai apmokamų darbų sąrašą. Todėl ten renkasi daugiausiai idiotai kurie ir kuria idiotiškas kasmet besikeičiančias mokymo programas. Taip tik papildydami savo gretas. P.S. kažkas kažkada yra sakė, kad idiotizmas yra užkrečiama lyga. Ir dabar matyti, kad jis neklydo.
Rukis 2014-08-20 22:26
Sutinku. Tik bėda ta, jog idėjų kaip tai pakeisti niekas neturi. Visi galim skųstis, bet kas iš to. Realiai mokyklos niekada netaps ta vieta kur bus ugdomi išradėjai, kūrėjai ir atradėjai.
O_O 2014-08-20 22:28
Idiotas jis ir su aukštuoju idiotas.
i74s 2014-08-20 22:55
dabartine? man atrodo senoji mokykla prikepe tu idiotu irgi pakankamai kazkaip labai jau plati ir gili tema, kazka diskutuot galima, bet ta ezera maisyt bent jau vienoj vietoj reiktu, dabar kas maiso kas isvis pluduriuoja o tokios diskusijos internete bent jau man asmenskai tai laiko gaila, saunu kad atsiranda kauboju kaip kad vvv2 (no offence) tiesa gi visi ismaniuosius turi, na gal naudotis ir nevisi moka bet kas moka tai dar ir pasigooglint* galima, o tai jau sioks toks informacijos absorbavimas aka mokymasis. ofc offtopic ir as noriu :> apie tuos ateistus. prisiminiau kazkas komentavo, kad "ateizmas yra religijos forma" tai tokiem zmonem matyt ir plikumas yra plauku spalva :]
Kilgoras Trautas 2014-08-21 00:43
Pritariu straipsniui 100% IMHO viso pasaulio daugumos mokyklų problema tą, kad jau net nebetinkami šiam laikmečiui mokyklų stalai. Atrodo kuo gi čia dėtas stalas, bet stalas labai reikšmingas. Aiškinu. Dabar vyraujantis mokyklų stalų išdėstymas yra nukreiptas į viena puse t.y. į užduoti. Tuomet mokyniai bus priversti bendrauti ir bendradarbiauti, o mokytojas nebe turėtu būti visažinis muštruotojas, o apvalaus stalo užduoties "užkūrėjas". Prie apvalaus stalo atlikdami bendra užduoti mokiniai geriau išmoktu atrasti savo stipriąsias puses, pasinaudoti kitu privalumais, paprašyti vienas kito pagalbos, pastebėti komandos ar nariu trukumus ir kaip juos apeiti ar išspręsti.
sub 2014-08-21 08:43
Oho, kokie perliukai. Kas Lietuvą buvo okupavę? Slavai? Ar slavai ne stačiatikiai ir kitokie? Kodėl tada ateistai? Ar čia turėjai galvoje: "tie, kurie atėjo"? Kas čia per išsireiškimas: "korupcijos laiptelio aukštis"? Kaip jis matuojamas? Kuo didesnis aukštis, tuo didesnis korupcijos lygis? O ką tuomet rodo, korupcijos laiptelio plotis arba ilgis? "Korumpuotą titulą/diplomą" - čia, mhm irgi nelabai suprantu. Čia turbūt kalbate apie okupuotą Lietuvą, kai buvo tremiami labiau išsimokslinę žmonės? Kyla klausimas, kodėl mūsų tėvynės šviesuolius taip žeminate, jų protus? Jūsų nuomone jų įgytos žinios yra tik per korupciją?
Cigaras 2014-08-21 10:11
Komunistinėje santvarkoje propoguojamas buvo ateizmas. Norint dirbti svarbesnį darbą, reikėjo būti ateistu, perliuk.
sub 2014-08-21 14:01
Komunistinėje santvarkoje propoguojamas buvo ateizmas. Norint dirbti svarbesnį darbą, reikėjo būti ateistu, perliuk. [/quote] Tavo tiesa. Klydau, perliuk.