Magistro diplomas niekam nereikalingas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2014-09-09 13:15
Esu baigęs magistrą ir deja turiu sutikti, nelabai kam įdomu. Tik dėl vieno nesutinku jog esą jos brangiai kainuoja, na kainuoja taip, bet ne man, dauguma stoja į nemokamas vietas.
FtBall 2014-09-09 16:19
Laikas - pinigai.
lucy 2014-09-09 18:15
Na aš dirbau ir mokiausi ir bent jau Lietuvos universitetuose magistrantai tikrai gali dirbti ir mokytis. Būna šeštadieninės paskaitos, paskaitos online, nereikia kiekvieną dieną eiti į universitetą ar panašiai. Ir pagal Lietuvos įstatymus darbdavys privalo išleisti tave į paskaitas, tai išsiprašyti kada reikia neturėjau problemų, nes jau darbinantis žinojo ką priima.
immortallt 2014-09-09 20:08
Nemokamo nieko nebuna. Net jei valstybe sumoka, mano laikas brangus. Mano atveju studijuoti lt tik ism'as. Ten jau 30k, kitur mokytis neverta, po bakalauto isme gali mokinti vu ekonomikos fake.
Shinigami 2014-09-10 06:22
Tai, kad Lietuvoje ir mokslai gan žemo lygio. Tai labai dažnai tas bakalauro ar magistro diplomas nereiškia nieko, tik popieriaus lapas dėl įstatimų. O jei įstatimai nereikalauja magistrinio diplomo tai darbdavys ieško asmens mokančio dirbti, o ne turinčio diplomą. Bent jau taip yra privačiame versle. Valstybinėse įstaigose svarbiau diplomas, o ne sugebėjimai. Dėl ko valdininkai paskui skambina ir klausinėja kaip bus išsaugotas paukštis, ar jam teks skristi į kitus plotus.
Ego1STas 2014-09-10 11:06
Priiminejo zmones, mokancius dirbti su metalo tekinimo ivairiom staklem. Buvo tik du kandidatai, vienas buvo su aukstuoju, kitas tik mokykla baiges, na ka siaip tiko abu zmones, bet reikejo viena issirinkti. Dave jiems dvi savaites, kad jie parodytu ka moka. Tas kuris turejo aukstaji istegikno varzta su sregiu, tas kuris mokikla baiges istekino verzle. Na pabendravo su vienu, pabendravo su kitu, ir pasake vadovas, kad tikriausiai priims ta kuris su aukstuoju, taciau tas antrasis kur tik mokikla baige, mete verzle i stala ir ji isiskyre i 6 skirtingas dalys. Tai vadovas labai nustebo, o jis jam pasake, kad kiekviena dali tekino atskirai. Tai patvirtino jau ten dirbantis zmones. Ir baigesi tuo, kad prijeme ta, kuris istekino verzle. P.S. Atleiskyte, kad rasau be LT raidziu, klaviatura norvegiska.