Biologijos pratybų užduotis sukėlė tikrą audrą: pamokose „matuojamos" moterų kūno linijos!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TomasK 2016-11-25 14:06
Toms visoms supermamitems turetu buti paskirtos priverstines psichologo ir psichiatro konsultacijos, nes pagal tai kur jos iesko problemu matosi, kad pacios yra neblogai patraumuotos.
Hmz 2016-11-25 16:48
"Beata Tiškevič neslėpė pasipiktinimo" Toliau galima neskaityti.
Creatium 2016-11-25 17:36
Yra dvi problemos šioje srityje: 1. seksizmas moterų atžvilgiu; 2. radikalus feminizmas. Keista, bet dažnai pirma problema bandoma spręsti su antra problema.
Pumper 2016-11-25 17:54
Aš tai matau čia vieną problemą, kad pratybos išvis egzistuoja. Kokia nauda iš jų ir dar kai tokios idiotiškos užduotys jokios prasmės neturinčios sukištos? Kažkas akivaizdžiai prastūmė švietimo ministerijos tokį nurodymą, nes biznis geras palupikavimui.
Arns 2016-11-25 18:59
Tame ir juokingiausia, kad pratybos anot ŠMM neprivalomos, ar jų reikia turėtu spręsti pats mokytojas. Realybėje sprendžia mokyklos direktorius, nuo to kokias programas pasirinko ir su kokiomis leidyklomis susitarta. Daugumoje mokyklų privalomai renkamas mokestis už kuriuos jos pateikiamos visiems mokiniams. O ŠMM pati vargiai ar žino ko nori, nes kiekviena leidykla siūlo savo versijas bei priedus prie jų, ji viso labo įtraukia/išbraukia iš sąrašo mokymosi medžiagą. Vien šiemet pvz: matematikai įtrauktos trys serijos (kartu ir skirtingi uždaviniai, mokymo tipai). Ar tokiais tempais realu turėti kryptingą mokymasį? Vargu, bet leidyklos iš pratybų ko gero ir pasidengia vadovėlių leidybą.