Pedagogais bus galima tapti baigus bet kurią aukštąją mokyklą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

M.Mantas 2010-01-14 21:50
Taip ir turi būti Juk pastudijavus dalyką yra lengviau nuspręst ar tu galėsi jį dėstyt.
Robinis 2010-01-15 00:26
Įdomiai visai. Taigi dabar reik pagalvot kad tie tarkim "pedagogai iš ne pedagoginių" sakykim turės didaktikos,bendrosios ir socialinės psichologijos,raidos psichologijos ir t.t.. kreditų ko nekalbant apie bendrą supratimą ?? ko reikia norint suprasti kaip dėstyti ir mokinti ir t.t.. ? Na bus matyt kaip ši nauja praktika pasiteisins..
Mikis 2010-01-15 08:52
Viskas manau priklausys kokius kursus reikes isklausyti papildomai kad gauti ta licenzija. Cia yra labai daug pliusu ir minusu. Pritarsiu kolegai Na bus matyt kaip ši nauja praktika pasiteisins.. Tik va gaila vel tu vaiku ant kuriu bus isbandoma o jei nepavyks netures geros kompetencijos, o gal kaip tik isjudins ta uzsistovejusi vadoveliu grauzima.
Retry 2010-01-15 10:50
Galėčiau pasakyti, kad kol kas kitų universitetų studentai yra vertesni būti mokytojais, nei sakykim VPU studentai. Teko pabendrauti su VPU fizikais... Tik guodžiu save ir tikiuosi, kad jie niekada mokykloje nemokys vaikų.
Apgavikas 2010-01-15 11:37
Retry, su kiek VPU fiziku tau teko bendrauti? Vienu? Dviem? ir apie tai jau sprendi? Man teko ne su vienu VU FF fiziku bendrauti, pasakysiu tik tiek, kad visur yra panasumu ir skirtumu, nereikia taip drasiai isskirti studentu.
Retry 2010-01-15 11:52
Ne su 1, ne su 2, su visa grupe. Bet taip, truputi per drąsiai išskirsčiau, atsiprašau
blizzard 2010-01-15 12:06
nemanau kad šitas prives prie gero.. gal tiek tiek geriau bus kad moksleivio ir mokytojo amziaus skirtumas bus nedidelis, tai moksleivis laisviau jausis pamokoje ir diskusija su mokytoju dazniau vyks.. kas liecia pasirengima, manau tai nukentes, vistiek dirbant mokytoju reikia turėti gilias žinias. Kaip senovėje buvo mokytojais tapdavo tik tie kurie būdavo seni daug mate sav gyvenime, įvalde daug technikų turintys daug žinių žmonės. O ka mes turim dabar, paklausi geografijos mokytojos kam lygus sviesos greitis ir negali atsakyti.. manau mokytojas turi jaustis mokytoju ir studenta turi sudominti savo ziniu kiekiu, ne tai kad ateina mokytojas ir studentas jau zino ko paklaust pas mokytoja kad jis nezinotu ka atsakyt. dabar mokytoju gali kiekvienas tapt, žinoma matematikoje jau reikia daugiau ismanyt, bet humanitariniuose moksluose, biologijoje istorijoje tai isvis, is vakaro vadoveli perskaitai, ryte moksleiviams tapati perpasakoji ir tu jau mokytojas.. nu atleiskit as mokytoja isivaizduoju kitaip..
Edmundas 2010-01-15 12:35
Išties ruošiant pedagogus sukišama begalė dalykų. Be tų žinių sunkoka dirbti mokykloje būtų. O kaip per kelis mėnesius gauti licenciją, aš nelabai įsivaizduoju...