Švietimo ir mokslo ministerija: pagal mokslo ir studijų rezultatus Lietuva stipriai atsilieka

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-03-27 18:26
Tai chuj,ten nebus atsilike. Ieini i vgtu centrinius rumus ir ant sienu kabo plazminiai telikai (karta maciau veikianti,rode "manija" reklama),irengineja (gal jau irenge) lifta nauja,nu dar pastato fasada paspaklevo biski,nors vidui lubos krenta... Tigi "puiki" investicija. O tas faktas,kad Lietuvoj daug studentu,tai tik dziaugtis reik,visvien 90 procentu,tu studentu is savo kisenes moka uz moksla,tai cia anoks nuostolis valstybei,jei tenka pora procentu gabiausiu pafinansuot "nerealei didelem stipkem".
Anonymous 2009-03-27 19:35
Parase , tai kas seniai buvo visiems aisku
kionig 2009-03-28 00:50
Ne tiesiog per tiek metu nelabai kas ir pasikeite, o ir kazin ar keisis kas nors. Beje, kam tokiai slieku saliai reikalingi jauni su aukstuoju, kai valstybei reikia vergu ir is kur butu galima vogti..
Anonymous 2009-03-28 11:13
Reikia, kad kiekvienais metais būtų šnobelis.
SaliamonXP 2009-03-29 18:40
Nervina mane tokie pareiskimai, ale pasako kad investicijos dideles, o rezultatu nera. Tegul geriau pasiziuri i visa moksline baze. Kai vakaruose viskas jau yra pastatyta ir irengta ir reikia tik palaikyt ir po truputi atnaujint ar plest, tai valio, o kad pasmus tas investicijas prideda vos ne prie nulines bazes ir tikisi stebuklu tai niekam neidomu... pz daunai... apskritai, lietuvoje tikrai yra geru mokslininku, tik irangos jie neturi, nes netokiam nupezusiam lietuvos biudzetui ja ipirkt, plius labai padeda biurokratu pagaliai ratuose, ypac viesuju pirkimu istatymas, kur didiziausias apsurdas. O kas del studiju kokybes, tai kol destytoju algos bus apgailetinos tol ir studiju kokybe tokia bus. Jeigu aukstosios mokyklos destytojas 10 metu studijaves pasirinkta krypti ir atejes destyti studentams turi sukti galva kaip uz buta susimoket ir pan. tai, manau, ivairios studentu dovaneles pradeda visai neblogai atrodyt... O apie tai, sugebantys destyti zmones renkasi kitus uzsiemimus vietoj destymo vien del apgailetinu algu as jau nesneku. Lietuvoj vienintelis normalus pragyvenimo saltinis mokslininkui yra isijungimas i tarptautinius projektus. Kai nustatomos tokios salygos, (kai labiausiai atsiperkanti veikla pardavineti savo atradimus uzsienieciams, o ne uzsiimti ju inovacija ar destymu studentams) tai tokie ir rezultatai.