[Žinios trumpai] Daugiau nei 1 mln. peržiūrų! Bėgantis iš fronto rusų tankas visu greičiu tėškėsi į medį: pakeliui „išbarstė“ saviškius (Video)  ()

Socialiniuose tinkluose paplito „Twitter“ vaizdo įrašas, pašiepiantis Rusijos karių traukimąsi Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas „Caliber Obscura“ „Twitter“ puslapyje, organizacijos, kuri valdo ginklams ir karo naujienoms skirtą svetainę. Tviteryje rašoma: „Nuostabus vaizdo įrašas, kaip Rusijos T-72 bėga nuo Ukrainos karių, išbarsto savo vyrus ir atsitrenkia į medį“.

Vaizdo įraše matoma, kaip tankas, kuris, kaip pranešama, priklauso Rusijos kariuomenei, važiuoja keliu, prieš tai aplenkdamas tai, kas vaizdo įraše nurodyta kaip Ukrainos karys.

Pastebėję Ukrainos kareivį, tanko išorėje esantys rusų kariai šoka iš važiuojančios transporto priemonės, o fone groja „Yakety Sax“, geriau žinoma kaip „Benny Hill šou“ teminė melodija.

 

Po to, kai visi kareiviai nušoko nuo tanko išorės, jis toliau važiuoja keliu, kol sukdamsis padaro posūkį ir atsitrenkia į medį.

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas praėjusios savaitės penktadienį (rugsėjo 9 d.) ir nuo to laiko sulaukė daugiau nei 1,3 mln. peržiūrų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(1)
(100)

Komentarai ()