[Žinios trumpai] S.Lavrovas buvo paguldytas į ligoninę Balio G20 viršūnių susitikime  (1)

Atvykęs į G20 viršūnių susitikimą Balyje Sergejus Lavrovas patyrė sveikatos problemų, pirmadienį pranešė Indonezijos valdžia.  Net trys Indonezijos vyriausybės ir sveikatos apsaugos sistemos pareigūnai naujienų agentūrai „The Associated Press“ sakė, kad Rusijos diplomatas gydomas kurortinėje saloje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-14 [Žinios trumpai] S.Lavrovas buvo paguldytas į ligoninę Balio G20 viršūnių susitikime  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net du iš tų žmonių sakė, kad Lavrovas gydomas dėl širdies ligos. Tiesa, Rusija skubiai paneigė tokius žiniasklaidos pranešimus.

Nors Rusija tai neigia, vietiniai apie tai kalba gana atvirai. Minėti trys šaltiniai buvo anonimiški, bet pats Balio gubernatorius I Wayanas Kosteris sakė, kad Lavrovas paliko ligoninę geros sveikatos ir tai tebuvo „patikrinimas“.

Pareigūnai pranešė, kad Lavrovas buvo nuvežtas į Sanglaho ligoninę provincijos sostinėje Denpasare. Ligoninė to, aišku, nekomentavo. Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova paneigė šį pranešimą kaip „klastotės aukštumą“. „Aš ir Sergejus Viktorovičius skaitome naujienas ir negalime patikėti savo akimis“, – pirmadienį sakė Zacharova.

 

Dalyvauti G20 susitikime buvo pakviestas pats Vladimiras Putinas. Ilgą laiką jo planai buvo slepiami, bet galiausiai jo atstovas spaudai pripažino, kad Putinas niekur nekeliaus, nes yra užimtas. Rusijos pusėje didžiuliame pasaulio lyderių susitikime bus Lavrovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(5)
(25)

Komentarai (1)