Komiksams piešti menininkas pasitelkė penkiamečio brolio vaizduotę  (5)

Sujunkite penkiamečio vaiko vaizduotę su profesionalaus komiksų autoriaus talentu ir gausite... kažką panašaus į "Axe Cop" ("Policininkas su kirviu"). Malachai Nicolle sugalvoja šiai komiksų serijai skirtas istorijas, o jo 29 metų brolis Ethan Nicolle vaiko fantazijas paverčia piešinukais. Rezultatas tikrai neįprastas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Axe Cop" istorija prasidėjo vieno Ethan apsilankymo pas tėvus metu. Kaip sako pats autorius, jo šeima yra itin gausi - jis yra vyriausias vaikas, o jauniausiam jo broliui Malachai yra vos penkeri. Apsilankymo metu Malachai lakstė po kambarius su žaisliniu gaisrininko kirviu, ir paklaustas, ką veikia, nė nemirktelėjęs atsakė, jog žaidžia "Policininką su kirviu". Jis paprašė, kad vyriausias brolis pažaistų kartu su juo. "O koks bus mano ginklas", paklausė Ethan. Vaikas jam atnešė... žaislinę fleitą (kuri sugeba įrašyti garsą). "Aš jam pareiškiau, jog man labiau patiktų pačiam pabūti policininku su kirviu, nei policininku su fleita. Jam nebuvo jokio skirtumo, tad Malachai ėmėsi policininko su fleita vaidmens", pasakoja Ethan. "Po to prasidėjusi istorija tapo vis įdomesnė ir įdomesnė, kol nebegalėjau iškentėti viso to nenupiešęs kaip vieno puslapio komikso".
Nuo čia prasidėjo ištisa epopėja. Vos per savaitės apsilankymą pas tėvus buvo "iškepti" keturi "Axe Cop" epizodai. Juos menininkas patalpino savo blog'e ir "Facebook" puslapyje. Kūrinys netruko sulaukti populiarumo, tad Ethan šiam komiksui sukūrė atskirą internetinį puslapį. Turėdamas laiko jis toliau klausosi brolio istorijų ir jas nupiešia kaip komikso tęsinius. Rašymo procesas iš esmės yra paprastas - jis tiesiog užduoda klausimus Malachai, o šis kuria scenarijaus peripetijas. "Aš tiesiog bandau užfiksuoti visas išgirstas smulkmenas. Surašau juos popieriaus lape, kol galiausiai gaunasi kažkas panašaus į išbaigtą istoriją. Viskas apie "Axe Cop" gimė Malachai galvoje, o aš tai tiesiog surūšiuoju ir nupiešiu".
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)