„Visus išdavė, ruošiasi sušaudyti, o tuo metu pro mane praeina Zelenskis“, – šokiruotas rusas skelbia, kas nutiko po „Instagram“ žinutės  ()

Rusijoje marazmas toliau stiprėja. Šį kartą plakatas „Aš myliu savo tėtį“ buvo pripažintas diskredituojančiu Rusijos kariuomenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už šį plakatą merginai buvo skirta 30 000 rublių bauda. „RosSMI“ praneša, kad Svetlana Poterechina tokiu išsireiškimu protestavo prieš mobilizaciją.

Mergina buvo sulaikyta dvi dienas. Vėliau ji pasakojo, kad stotyje teisėsaugos pareigūnai grasino seksualiniu ir fiziniu smurtu, nedavė sulaikytiesiems net vandens.

Tuo tarpu Ivanas Losevas buvo nubaustas už tai, kad perpasakojo sapno su Vladimiru Zelenskiu siužetą. Policija vaikiną susekė per „Instagram“ tinklą ir gana rimtai aprašė jo įrašą.

Vaikinas sapnavo, kad po mobilizacijos jį nuvežė į kažkokią stovyklą, kurią staiga užplūdo Ukrainos pajėgų kareiviai.

„Visus išdavė, ruošiasi sušaudyti, o tuo metu pro mane praeina Zelenskis ir sako: „O, mačiau jūsų pasakojimus institute, šlovė Ukrainai!“, o aš jam atsakau: „Šlovė didvyriams!“, – pareiškė Losevas.

 

Jis taip pat apgailestavo, kad sapne nespėjo nusifotografuoti su Ukrainos vadovu. Losevas pastebėjo, kad į jo daug griežtesnes pastabas niekas nekreipė dėmesio, bet jo sapnas sulaukė susidomėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(72)
(5)
(67)

Komentarai ()