[Žinios trumpai] Atskleidė tiesą apie Rusijos narystę JT: „Tai visiškai unikali istorija“ (Video)  ()

Liaudies deputatas Aleksejus Gončarenka atskleidė tiesą, kad Rusijos Federacija turėtų būti pašalinta iš JT, nes ji ten yra nelegaliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būdamas Ukrainos liaudies deputatu, Aleksijus Gončarenka Aukščiausiojoje Radoje užregistravo atitinkamą rezoliucijos projektą dėl Rusijos neteisėtos narystės JT Saugumo Taryboje. Žinomas tinklaraštininkas teigė esąs ryžtingas ir manantis, kad iš Rusijos Federacijos reikia kuo greičiau atimti visus privalumus ir teisę dalyvauti Jungtinių Tautų darbe.

Aleksejaus Gončarenko nuomonę apie nelegalią Rusijos narystę JT galima rasti vaizdo įraše „YouTube" kanale.

Gončarenka emocingai pasakė: „Mums reikia kovoti su Rusija visuose frontuose. Be karinio fronto yra informacinis ir diplomatinis frontai. Žinoma, Rusiją reikia išstumti iš JT Saugumo Tarybos, nes ji niekada nebuvo įstojusi į JT. Tai unikali istorija. Ką ši šalis ten veikia?".

 

Aleksejus Gončarenka atskleidė Rusijos narystės JT, kur ši šalis niekada oficialiai neįstojo, detales: „Ukraina prisijungė. Kai Jugoslavija žlugo, visos šalys įstojo atskirai, įskaitant Serbiją, bet Rusija niekada. Niekada. Ir taip pat, Rusija JT chartijoje nenurodoma, kad Rusija yra nuolatinė Saugumo Tarybos narė. Nėra tokio dalyko. Yra Sovietų Sąjunga, bet nėra Rusijos".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()