Kremlių užvaldė baimė: skelbiama, jog artėja dideli įvykiai (Video)  (1)

Vidinis Rusijos diktatoriaus ratas beveik susitaikė su pralaimėjimu, kitas etapas – sąmokslas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas padarė daug ką atskleidžiantį pareiškimą. „Telegram" kanale jis rašė, kad Rusija, būdama branduolinė valstybė, tariamai negali pralaimėti karo. Labai įdomų „brangakmenį" padovanojo ir Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas, prisipažinęs, kad „neįsivaizduoja, kaip gyventi toliau".

Akivaizdu, kad Rusijos neišvengiamo karinio pralaimėjimo tema užvaldė Rusijos diktatoriaus vidinio rato mintis. Tai savo vaizdo dienoraštyje „YouTube" pareiškė Rusijos istorikas ir politikas Dmitrijus Černyševskis.

„Štai kas jaudina V. Putino vidinio rato sielą. Jie galvoja tik apie pralaimėjimą, apie tai, kaip išsigelbėti ir ką daryti. Šias mintis bandoma nustumti nuo savęs – tai neigimo stadija. Jei vidinis ratas jau mąsto apie pralaimėjimą, tada krizė valdžios viršūnėje pažengė labai toli. Kitas žingsnis – susitaikymas su mintimi apie pralaimėjimą ir neišvengiamą šio karo pabaigą, kuri yra labai arti", – sakė rusų istorikas. Tokios „elito" nuotaikos, perspėjo jis, V. Putinui nieko gero nežada. Kai veikėjai suvokia, kad pralaimėjimas ir bausmė už agresiją tikrai neišvengiami, jie pašalina grėsmę – diktatorių.

 

„Kitas etapas – sąmokslas prieš V. Putiną. Norint išsaugoti režimą ir save tuo pačiu metu.  Didelė tikimybė, kad tai 2023 metais bus įvykdyta", – mano D. Černyševskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(1)
(33)

Komentarai (1)