Skelbiama beprotiškai perspektyvi Lietuvos verslo kryptis: vos vienas darbuotojas apytiksliai sugeneruoja 0,95 mln. eurų pajamų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

empti 2023-02-06 19:23
deja deja, ši naujiena nėra tokia džiugi, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. nors ir BIOTECH darbuotojas sugeneruoja 0,95 mln metinių pajamų, nors ir BIOTECH įmonių pelningumas yra milžiniškas (EBIDT apie 30%, ty kokie 0.3 mln pelnas nuo vieno darbuotojo) Tačiau tas vienas darbuotojas BIOTECH sektoriuje uždirba tik.. ~35 tūkst eur metinę alga (ir čia su mokesčiais). neblogai, arne? 300 tūkst pelno, iš kurio tik 36 tūkst darbuotojui. Tai viena iš priežasščių, kodėl nebesu BIOTECH darbuotojas.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-06 21:36
Praleidau - čia bendrai tu (pagal antraštę). Maniau apie konkrečią įmonę kalbi O kas liečia džiugi naujiena ar ne, tai tau ji gal ir nėra džiugi, bet tam, kuris tą pelną įsisavina (akcininkas/ai), tai gana džiugi naujiena. Jau seniai kalbama, kad tie, kas valdo pinigus, vis didesnę jų dalį valdys. O darbuotojui b***s liks. Tai iš principo jei į tą pusę pati sistema evoliucionuos, tai ir jai bus lemta sugriūt.