[Žinios trumpai] Rusija ką tik prarado 18 milijardų eurų  ()

Oficialiai dėl karo Ukrainoje Šveicarijoje įšaldyta 7,5 mlrd. eurų vertės rusiško turto. Tačiau „Credit Suisse“ pranešė apie kur kas didesnę sumą rusiškų pinigų - šiame banke yra beveik 18 mlrd. eurų vertės Rusijos turtas, kurio rusai negali pasiekti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo tada, kai Vladimiras Putinas įsiveržė į Ukrainą ir sukėlė kruviną agresyvų karą, Vakarų šalyse pasipylė sankcijos oligarchams, o kai kuriais atvejais ir Rusijos valstybės institucijoms. Šveicarija patvirtino ES sankcijas ir nuo tada įšaldė Rusijos finansinio turto už maždaug 7,6 mlrd. eurų ir 15 nekilnojamojo turto objektų. Iš viso pranešta apie 46,6 mlrd. frankų vertės Rusijos turtą.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5878 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Oficialiai Rusijos valstybei ir Rusijos nacionaliniam bankui priklausantiems pinigams netaikomos, todėl jie nėra oficialiai įšaldyti. Tačiau visi sandoriai su šiais pinigais yra draudžiami. Tai reiškia, kad pinigai de facto yra įšaldyti. Kadangi pinigai nėra įtraukti į sankcijų sąrašą, apie juos pranešti neprivaloma, nėra žinoma ir tiksli suma.

 

Dabar „Credit Suisse“ praneša, kad ji sustabdė naudojimą arba įšaldė Rusijos turto už beveik 18 mlrd. eurų vertės. Tai sudaro daugiau nei trečdalį viso Šveicarijoje esančio Rusijos turto, apie kurį pranešta.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(111)
(4)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: