Visiškai girtas? Nufilmuota, ką Kremliuje darė Medvedevas  ()

Ilgametis Vladimiro Putino sąjungininkas Dmitrijus Medvedevas Kremliuje vaikščiojo apsuptas daugybės sargybinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 21 d. Rusijos diktatorius Kremliuje priėmė Kinijos lyderį Xi Jinpingą.

Iškilmėse dalyvavo ir RF Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas, kuris pasižymėjo gana keistu elgesiu ir raudonais skruostais.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

;

Režimo „vanagas“, matyt, per daug nesigilino į realybę. Žiniasklaidos bandymai su juo pasikalbėti virto kuriozais. Taigi D. Medvedevas negalėjo atsakyti į klausimą, ar V. Putinui pavojinga keliauti po pasaulį po to, kai Tarptautinis baudžiamasis teismas išdavė jo arešto orderį.  

„Viskas tvarkoje“, – į tai atsiliepė pirmininko pavaduotojas, būdamas sustingęs. Antrą kartą žurnalistai paklausė D. Medvedevo, ką, jo nuomone, Vakarai mano apie Xi Jinpingo vizitą  Maskvoje. „Jie džiaugiasi kartu su mumis“, – atsakė režimo atstovas.

Tai buvo taip ne į temą, kad žurnalistas jį iškart pataisė, ištardamas „teisingą“ atsakymą: „Jie įsiutę“. Rusijos politikos strategas Stanislavas Belkovskis užsiminė, kad D. Medvedevas gali būti neblaivus. Remiantis nuolatiniais gandais, Rusijos Federacijos pirmininko pavaduotojas turi rimtą priklausomybę nuo alkoholio.   

 

Neblaivumą rodo ir tai, kad D. Medvedevas vaikščiojo apsuptas daugybės sargybinių, nepaisant to, kad buvo pernelyg saugomoje vietoje.

„Stipriai geria? “ – įtarė S. Belkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(6)
(43)

Komentarai ()