Neįtikėtina, kaip Putinas sureagavo į Kinijos pažeminimą (Video)  ()

Xi Jinpingas žiūri į Rusiją kaip į nugalėtą šalį, bet kartu nejaučia šios valstybės vidaus politinės situacijos, mano Andrejus Piontkovskis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-22 Neįtikėtina, kaip Putinas sureagavo į Kinijos pažeminimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Piontkovskis pakomentavo žeminantį Kinijos triuką, į kurį V. Putinas nereagavo. Sachalinas ir apskritai visa teritorija nuo Vladivostoko iki Baikalo pažymėta tradiciniais kiniškais pavadinimais. Visa tai rodo, jog Xi Jinpingas Rusiją suvokia kaip užkariautą šalį.

Tai interviu Romanui Cimbaliukui metu pareiškė rusų opozicionierius, politologas Andrejus Piontkovskis.

„Ir Xi privertė V. Putiną tylėti. Nebuvo jokios reakcijos, ne tik oficialiai. O kur Marija Vladimirovna Zacharova su savo protestu? Net patriotiniai „Telegram“ kanalai buvo tokie drausmingi, kad nekomentavo šio Kinijos triuko“, – pažymėjo ekspertas. Taigi V. Putinas pripažino, jog ši teritorija nuo pradžių yra Kinijos, ir tokiomis sąlygomis gavo patvirtinimą dar 6 valdymo metams.

 

„Bet man atrodo, kad draugas Xi neatsižvelgė į būsimą Vakarų reakciją į tokios blogio imperijos sukūrimą, ir į realią padėtį Rusijoje. Taip, aktyvaus antikarinio judėjimo Rusijoje nėra, bet tai nereiškia, jog ten viskas ramu. Vyksta mafijos mūšiai politiniame lygmenyje“, – sakė A. Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()