„Kinija kai ką žino, todėl Xi Jinpingas skubiai vyks į Maskvą“ (Video)  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas jau gali būti nedarbingas dėl medicininių priežasčių, sako Valerijus Solovėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos lyderis Xi Jinpingas artimiausiu metu apsilankys Maskvoje. Tokį skubėjimą greičiausiai nulėmė Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino ligos. Apie tai, duodamas interviu rusų žurnalistei Julijai Latyninai, „YouTube“ paskelbė garsus Rusijos politologas Valerijus Solovėjus.

Anot jo, Xi Jinpingas vyksta į Maskvą, kad įgyvendintų savo „taikos planą“ – užbaigtų Rusijos karą prieš Ukrainą. Ir jis nori tai padaryti dabar, kai Rusijos Federacijos diktatoriaus sveikatos būklė, ko gero, nėra gera.

„V. Putinas gydosi. Jam taikoma intensyvi terapija, kuri yra gana sunki dėl savo šalutinių pasekmių. Jis blogai jaučiasi… Ką parodys gydymas, dar neaišku, jis dar nesibaigė… Natūralu, kad pats Vladimiras Vladimirovičius turėtų dalyvauti susitikime su Xi Jinpingu… Jis turi puikią galimybę, bet vargu ar atsigaus, jei susitikimas įvyks kovo mėnesį. Galite daryti jam spaudimą“, – sako politinis veikėjas. Jis neatmeta, jog šio susitikimo metu Kinijos lyderis įtikins V. Putiną „trauktis“ ir tuo pačiu suteiks saugumo garantijas.

„Xi Jinpingas žino apie ligą, nes Kinijos gydytojai dalyvauja gydant Rusijos prezidentą… Jie žino pagrindines diagnozes, labai intensyviai dalyvavo gydant Parkinsono ligą, mažiau gydant onkologinį susirgimą. V. Putinas vartojo kiniškus vaistus… Kinija tikisi, jog V. Putinas negalės atsispirti psichologiniam spaudimui“, – sakė V. Solovėjus. Jis negalėjo pasakyti, kiek diktatoriui liko gyventi, tačiau patikino, kad būklė sunki.

 

„Medicina yra bejėgė nuspėti fiziologinius (gyvenimo) terminus, bet ne bejėgė nuspėti pajėgumo pabaigos terminą. Kalbant apie pajėgumo terminus, sakoma, kad jau laikas… Prezidento bendražygiai mano, jog jau laikas“, – pareiškė Rusijos Federacijos politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(5)
(20)

Komentarai ()