„Reikia suprasti Kinijos interesą“. Visiškai netikėta mintis, kodėl Kinija padeda Rusijai (Video)  ()

Karo ekspertas Sergejus Grabskis įvardijo priežastį, kodėl Kinija slapta padeda Rusijai ir greičiausiai toliau teiks pagalbą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu vis dažniau pasigirsta žinių, kad Kinija slapta teikia Rusijai nemirtiną karinę pagalbą (šarvuotos liemenės, uniformos ir pan.). Be to, JAV apkaltino Pekiną ruošiantis padėti Rusijos Federacijai ir mirtinais ginklais. KLR tikrai ketina padėti Rusijai, tačiau vadovaudamasi tik savo interesais.

Tikrasis Kinijos tikslas – pratęsti Rusijos Federacijos agoniją, susilpninti ją tiek, kad vėliau būtų galima ramiai perimti Rusijos teritorijų kontrolę. Tai pareiškė karo analitikas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Sergejus Grabskis interviu metu su Vadimu Gerasimovičiumi.

„Reikia suprasti pagrindinius Kinijos tikslus. Jų yra du.

Pirmasis – prekyba su Vakarais, kuri Kinijai reikšminga, nes jos rinka orientuota į Vakarus.

Antrasis: Kinija visiškai nesuinteresuota šalia turėti stiprią Rusiją, nugalėtoją, todėl ji nori RF atvesti į tokią būseną, kada galima tiesiog ateiti ir pasiimti viską, ko jai reikia“, – aiškino ekspertas.

 

Po to S. Grabskis pabrėžė, kad, žinoma, Kinija ir toliau rems Rusijos Federaciją, įskaitant sviedinius ir mirtinus ginklus. Visa tai bus daroma siekiant pratęsti Rusijos agoniją. „Matote, mano močiutė visada sakydavo: didelė ledo sangrūda tirpsta ilgai.

Esant tokiai situacijai, Kinija tiesiog nepajėgia ištirpdyti ledo sangrūdos, vadinamos „Vakarų civilizacija“, bet visiškai įmanoma įveikti ledo lytį - Rusiją ir sumažinti jos dydį, ką Kinija dabar apskritai ir daro, mėtydama malkas į karo ugnį“, – sakė analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()