[ŽT] O. Ždanovas skelbia, kad Putinas kai ką pažadėjo Kinijai ir tai bus tikra sensacija!  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pasidalijo neoficialiais duomenimis apie slaptą Kinijos ir Rusijos susitarimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Ždanovas yra įsitikinęs, kad Rusijos  žlugimas, kai vietoj vieno tarptautinės teisės subjekto atsirastų apie keturiasdešimt ir nežinia kas gautų branduolinius ginklus, niekam nėra naudingas.

Tokioms šalims kaip Kinija daug patogiau turėti ekonominius santykius su vienu subjektu, nei užmegzti ryšius su keletu naujų, kurie susiformuotų po Rusijos žlugimo. Olegas Ždanovas teigia, kad Putinas seniai pažadėjo Kinijos vadovui dalį Rusijos teritorijos, nors, aišku, oficialaus šio fakto patvirtinimo kol kas nėra.

Ždanovas papasakojo įdomią neoficialią informaciją apie Kinijos ir Rusijos Federacijos susitarimą: „Kodėl Kinija turėtų derėtis su keliolika valstybių, kurios gali iškilti Sibiro platybėse, jei ji jau susitarė su Rusija. Tačiau mes labai ilgą laiką keliame šį klausimą. Sakiau, kad yra informacijos (ji neoficiali, bet ji egzistuoja), kad Putinas seniai viską nutekino, kad Kinija gali saugiai vykdyti ekonominę ekspansiją, įsisavindama teritorijas. Kodėl jie turėtų kovoti su Rusija?“

(30)
(30)
(0)

Komentarai ()