„Tai būtų visos Rusijos gynybos sistemos žlugimas“. Geniali V. Zalužno strategija kaip sutriuškinti Rusiją  ()

Andrejus Piontkovskis teigia, kad Rusijos kariai gali būti skubiai išvesti iš Ukrainos po to, kai bus deokupuotas Melitopolis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pokalbį su žurnalistu Romanu Cimbaliuku žymus Rusijos opozicijos veikėjas ir politikos analitikas Andrejus Piontkovskis sakė, kad žaibiškas Rusijos karių išvedimas taps įmanomas po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvins Melitopolį. „Supraskite, Putinas jau atsisakė laimėti ketvirtąjį pasaulinį karą. Dabar jis nori kokio nors nedidelio karo, kad jam būtų leista ne laimėti, o sužaisti lygiosiomis“, - savo nuomonę išsakė ekspertas.

Pasak opozicionieriaus, legendiniame generolo Zalužno interviu leidiniui „The Economist“ labai tiksliai apibūdinta strateginė Melitopolio svarba. Tai ne tik vieno miesto išlaisvinimas, bet ir visos Rusijos gynybos sistemos, siekiančios Azovo pakrantę, žlugimas, paverčiantis Krymą ir okupuotą Chersono srities dalį didžiuliu katilu.

 

„Tai priežastis, kuri jau dabar sukels negrįžtamus pokyčius bunkerio viduje, nors ten jau dabar vyksta nuostabūs dalykai: pagrindiniai Rusijos kariuomenės vadai demonstratyviai šaudo kulkosvaidžiais į Generalinio štabo viršininkų portretus. Ar kas nors prisimena tokį dalyką iš pasaulinių karų istorijos?“ - paklausė reikšmingai Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(1)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: