Dar niekada posakis „iš š**o ir lazdų“ neskambėjo taip tikroviškai: okupantai demonstruoja naujus ginklų modelius (Foto)  ()

„Antroji pasaulio armija“ sužavėjo iš natūralių priemonių pagamintais ginklų muliažais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Antroji pasaulio armija“ ir toliau demonstruoja savo įgūdžių lygį fronte. Šį kartą rusų įsibrovėliai sužavėjo iš natūralių priemonių pagamintais ginklų muliažais.

Rusai iš pagalių sukonstravo „šarvuotą mašiną“, ant kurios užtempė žalią tinklą. Muliažo nuotraukos buvo paskelbtos karininko Igalo Levino „Telegram“ kanale.

Net ir iš tolo šių Rusijos kariškių kūrybiško darbo pavyzdys nepanašus į tikrą šarvuotį, todėl okupantų muliažas tikrai nebūtų galėjęs suklaidinti Ukrainos gynybos pajėgų.

Rusų sukurtas įrangos modelis buvo išjuoktas socialiniuose tinkluose. Juokavo, kad tai net ne muliažas, o pirmasis garsiojo rusų tanko „Armata“ panaudojimas.

„Maskavimo meistrai“, „Analogų nėra“, „Rūkoriaus muliažas“, „APU turi geresnę optiką, todėl neveiks“, „Sąžiningai, maniau, kad tai netikra palapinė su meškerėm“, „Panašu į šiuolaikišką Rusijos techniką“, „Kokia įranga, toks ir muliažas“, -  komentavo vartotojai.

 

Kaip rašė OBOZREVATEL anksčiau, Čekijoje gaminami pripučiami M142 HIMARS ir M270 daugkartinio paleidimo raketų sistemų muliažai. Jie naudojami užpuolikams suklaidinti ir priversti juos smogti į netikrus taikinius. Ir šie pripučiami muliažai, skirtingai nei rusiški, tikrai veikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: