Girkinas skelbia apie super slaptą Vakarų planą: „Kremliuje yra NATO agentas - Putinas pasmerktas“ (Video)  ()

„Jis pasmerktas“, - Strelkovas prognozuoja Putino kaip „ritualinės aukos“ likimą. Pralaimėjimas kare prieš Ukrainą Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui virs Hagos teismu, pareiškė karo nusikaltėlis Strelkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Diktatorius Vladimiras Putinas taps atpirkimo ožiu, kai Rusija patirs galutinį pralaimėjimą kare prieš Ukrainą. Taip pareiškė Rusijos saugumo tarnybos diversantas ir karo nusikaltėlis Igoris Girkinas – Strelkovas savo pareiškime, praneša Dialog.UA.

Jis išsakė nuomonę, kad V. Putinas gali būti Vakarų agentas, kuriam pavesta sužlugdyti Rusiją. Kartu Strelkovas diktatoriui prognozavo labai liūdną likimą.

„Ar jis buvo agentas, ar ne, neturi jokio skirtumo. O mums... pralaimėjimo šiame kare atveju jis pasmerktas tapti ritualine auka, kaip Miloševičius, kuris vis tiek pateko į Hagą. Taip ir čia“, - sakė rusų diversantas.

Jis liko gerokai nusivylęs tuščiu Putino kreipimusi per Federalinį susirinkimą.

„Kalboje, kurią pasakė mūsų prezidentas, tas pats visiškas nesupratimas, ką reikėtų daryti ir kaip rasti išeitį iš šios situacijos, ir visiškas nepasirengimas prisiimti atsakomybę už karą. Tęsiasi didelių, sunkių, rimtų nuostolių, su rimtais mūsų karių pralaimėjimais metai, o prezidentas apsimeta, kad tai yra Gynybos ministerijos reikalas. Tai visiška kvailystė! Tai galima pavadinti sabotažu“, - sakė Strelkovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: