„Ką tik atvykau iš ten. Slaptą operaciją vykdė 45 kovotojai. Įėjome, filmavome, užpuolėme 2 Rusijos BMP“. Skelbia, kas iš tikro vyko Briansko srityje (Video)  ()

Rusijoje pradėjo veikti partizanai, kurie neslepia veidų ir nebijo visagalės FSB, pažymi Jurijus Butusovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 2-osios rytą prokremliški „Telegram“ kanalai paskelbė, kad į Briansko srities teritoriją įsiveržė ukrainiečių diversantai. Po to Ukrainos „Rusijos savanorių korpusas“ pareiškė, kad žygį vykdo jos kovotojai. Minėto dalinio narys patvirtino, kad pateko į Briansko srities teritoriją, ir, pageidavęs likti anonimiškas, papasakojo tiesą apie tai, kas nutiko.

„Ką tik atvykau iš ten. Slaptą operaciją vykdė 45 kovotojai. Įėjome, filmavome, užpuolėme 2 Rusijos BMP. Vaikų nemačiau. Tačiau buvo vienas sužeistas pasienietis. Įkaitai nebuvo paimti“, – sakė jis.

Patys Rusijos propagandistai pasidalino skirtinga informacija. Iš pradžių buvo teigiama, kad diversantai paėmė įkaitų. Regioninės valdžios institucijos to nepatvirtino. Tuo tarpu Rusijos žiniasklaida, remdamasi liudininkais, rašo, kad diversantai „nerodo veiklos požymių ir gali palikti Rusijos teritoriją“, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Rusijoje pradėjo veikti partizanai, kurie neslepia veidų ir nebijo visagalės FSB. Tai Rusijos piliečiai. Taip, Putinas ne tik nesugeba suvaldyti Ukrainos, jis net negali kontroliuoti Rusijos“, – savanorių poelgiu žavėjosi ukrainiečių žurnalistas Jurijus Butusovas.

 

Kaip jis aiškina, norėdama nuslėpti šią gėdą, Rusijos propaganda pradeda sekti pasakas apie paimtus įkaitus, nužudytus civilius, tačiau negali parodyti nė vieno vaizdo įrašo iš Rusijos kaimų.

 

„Kremliaus chunta pradėjo karą prieš Briansko ir Belgorodo liaudies respublikų milicijas. Kruvinasis Maskvos režimas nenori pripažinti žmonių apsisprendimo teisės, todėl artimiausiu metu ten vyks referendumai, o visa valdžia atiteks liaudies gubernatoriams. O ginklų ir uniformų galima įsigyti bet kurioje netoliese esančioje karinių prekių parduotuvėje. Ir, žinoma, mūsų ten nėra“, – incidentą Rusijos Federacijos pasienio zonoje komentavo tinklaraštininkas Sergejus Sternenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(1)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: