[ŽT] Netikėta informacija: Prigožinas gali būti susijęs su sprogimu  ()

Sprogimas Sankt Peterburgo kavinėje „Street-bar“ per Vladleno Tatarskio kūrybos vakarą gali turėti ryšį su „V. Putino virėju“ Jevgenijum Prigožinu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-03 [ŽT] Netikėta informacija: Prigožinas gali būti susijęs su sprogimu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Charkivo antimaidano aktyvistas, „politologas“ Konstantinas Dolgovas teigė, kad į susitikimą, kuriame nugriaudėjo sprogimas ir žuvo „karo vadas“ Vladlenas Tatarskis, galėjo atvykti „Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas.

„Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“ pastebėjo tam tikrų panašumų pašalinant Vl. Tatarskį ir J. Prigožino darbuotoją Dariją Duginą.  

„Egzistuoja tiesioginis ryšys su J. Prigožinu, o sprogimo priežastis kris ant ilgamečio J. Prigožino priešininko Sergejaus Kirijenkos. Beje, būtent S. Kirijenka pirmasis ėmė įteikinėti statulėles kariniams komisarams“, – pažymėjo kanalo autoriai.

Anot jų, po D. Duginos nužudymo S. Kirijenkos pozicijas gerokai sumenkino oponentai, o J. Prigožinas iš to gavo tai, ko norėjo. Dabar S. Kirijenka gali būti pašalintas iš valdžios. Pagrindinis suinteresuotasis pašalinti politiką yra J. Prigožinas. „Būtent S. Kirijenka dabar yra pagrindinis J. Prigožino politinės karjeros priešininkas“, – rašo „VChK-OGPU“. Pats „Z-voenkor“ buvo J.  Prigožino propagandistų, kritikavusių Rusijos gynybos ministerijos generolus, būrio dalis.

 

Jo likvidavimas gali būti Rusijos specialiųjų tarnybų signalas „Wagner“ samdinių vadui, kad yra  pavojinga naikinti aukštus karinius pareigūnus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(3)
(16)

Komentarai ()