Rusijoje kilo isterija: prie Rusijos sienos atsiras didžiulis „Abrams“ tankų centras (Foto)  (3)

Lenkija pasirengusi sukurti didelio pajėgumo paslaugų centrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkija gali aptarnauti „Abrams“ tankus visoms Europos šalims. Valstybė pasirengusi sukurti didelio pajėgumo „Abrams“ tankų paslaugų centrą. Rusai jau išgirdo naujieną ir įsiuto.

Detales papasakojo Lenkijos gynybos ministras Mariuszas Błaszczakas. Jis pranešė apie „General Dynamics“ valdybos pirmininko pavaduotojo vizitą šalyje. Ši įmonė ir gamina legendinius „Abrams“.

„Kalbėjomės apie „Abrams“ tankų techninės priežiūros centro įkūrimą Lenkijoje. Lenkija taps aptarnavimo centru, o ateityje tikriausiai ir „Abrams“ tankų gamybos centru“,  - pabrėžė Błaszczakas.

Be to, Lenkija gali pradėti gaminti viską, ko reikia tankams „Abrams“.

Rusai, jau „atkasę“ prieš 80 metų pagamintus tankus T-54, sukėlė tikrą isteriją. Teroristinės šalies piliečiai ėmė grasinti Lenkijai, branduoliniu ginklu taip pat.

Šėlsmas socialiniuose tinkluose įgauna pagreitį. Ypač „apdovanoti“ teroristinės šalies piliečiai ragina smogti branduolinį smūgį, kad iš viso pasaulio nieko neliktų.

Galima tik įsivaizduoti, kas dėsis, kai Ukraina gaus „Abrams“. Pentagonas jau patvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos juos gaus. Tuo tarpu Rusija iš savo gėdingos istorijos gelmių traukia vis senesnius ginklus.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(194)
(5)
(189)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)