„Jie mūsų nekenčia, jie mūsų tiesiog nekenčia! Visi kaip pamišę! Iš kur tokia neapykanta?!“ Peskovas tiesiog be žodžių, kas nutiko (Video)  ()

Rusai piktinasi „rusofobija“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-27 „Jie mūsų nekenčia, jie mūsų tiesiog nekenčia! Visi kaip pamišę! Iš kur tokia neapykanta?!“ Peskovas tiesiog be žodžių, kas nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai, nepriklausomai nuo jų socialinio statuso, apsimeta, kad nuoširdžiai nesupranta vadinamosios „rusiškos taikos“ „atšaukimo“ priežasčių.

Per pastaruosius tris dešimtmečius Rusijos Federacija patyrė keletą „klastingų invazijų“. Paprastai nedidelio skaičiaus „agresoriai“ užpuolė Rusiją neperžengdami savo šalies sienų. Kremliaus priešų sąraše yra Moldova, Čečėnija, kurią teko „valyti“ du kartus, Gruzija, Afrika, Sirija ir dabar Ukraina.

Būtent taip Rusijos propaganda vaizduoja visas okupantų invazijas į suverenias valstybes, kaltindama taikias tautas tariama agresija. Dabar, kai V. Putino kariuomenė jau virš metų vykdo „žaibišką“ „specialiąją operaciją“, bet dar nespėjo pasiekti pagrindinių Bachmuto sąvartynų, per tą laiką įvykdžiusi nusikaltimus Bučoje, Hostomelyje, Chersone, Iziume ir dešimtyse kitų gyvenviečių, Kremlius ėmė stebėtis, kodėl civilizuotų šalių požiūris į rusus smarkiai pasikeitė.

Vienas iš pasipiktinusiųjų buvo Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas. Jo pasisakymo švietimo maratone vaizdo įrašą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Jie mūsų nekenčia, jie mūsų tiesiog nekenčia! Kaip pamišę, visi! Jie visi yra aukos! Jie buvo apgauti, tiesiog užburti. Jie pasirengę visą gyvenimą iššvaistyti nekenčiant rusų. Anksčiau ar vėliau tai praeis, kaip ir visos ūmios ligos. Bet, deja, dabar situacija tokia“, - jis apkaltino Lenkiją rusofobija.

 

Pažymėtina, kad tokį pat primityvių dalykų nesupratimo lygį demonstruoja ir eiliniai Rusijos piliečiai: „Kokia neapykanta tų tautų, prieš kurias mes šiandien kovojame. Iš kur tokia neapykanta? Juk jų niekas labai nelietė“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(14)
(-1)

Komentarai ()