„Atvyks milijonas gydytojų. Jie nukerpa vieną, o prisiuva kitą“. Rusai gąsdinami, kas jų laukia (Video)  ()

Per televiziją Rusijos piliečiai gąsdinami, kad turės kariauti su gėjų civilizacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai ir toliau muša dugną ir sugalvoja įmantrių argumentų, kodėl teroristinė Rusijos valstybė turės kariauti su Vakarais.

Rusai savo agresyvias homofobines nuostatas aiškino tuo, kad nori išsaugoti savo „tradicines meilės ir lyčių santykių vertybes“. Propagandinės laidos fragmentas buvo paskelbtas Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjo Antono Geraščenkos „Telegram“ paskyroje.

Rusijos televizija išrado naują konfrontacijos su civilizuotu pasauliu lygį. Rusai dabar gąsdinami, kad teks kovoti ne su kapitalu ir Vakarais, o su gėjų civilizacija, ir dar karinėmis priemonėmis.

Anot propagandisto, Rusijai teks kariauti su gėjų civilizacija Vakaruose, nes jie neva ten užgrobė valdžią ir kontroliuoja visas visuomenės sritis.

XXI a. geopolitinė kova, taip pat ir ginkluota jėga, vyks tarp dviejų civilizacijų: gėjų civilizacijos, kurios pagrindas yra Vakarų šalys, kur iš tikrųjų jie jau užgrobė valdžią, kontroliuoja viešąją nuomonę, kontroliuoja žiniasklaidą, kontroliuoja švietimo sistemą, kontroliuoja medicinos sistemą“, - spjaudėsi propagandistas Vitalijus Tretjakovas.

Maža to, rusai gąsdina, kad į Rusiją gali atvykti milijonai gydytojų, kurie „vaikams nukerpa viena, o prisiuva kita“.

 

Mūsų tradicinėje prigimtinėje civilizacijoje vyks konfrontacija, taip pat ir karinėmis priemonėmis, ne tarp darbo ir kapitalo, ne tarp Rytų ir Vakarų, bet tarp gėjų civilizacijos ir natūralios civilizacijos, kuriai mes čia atstovaujame“, - sakė propagandistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(11)
(-6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: