Psichiatras: eitynės reikalingesnės pačiai visuomenei nei mažumoms

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vyr.Technologas 2016-06-19 15:14
Fikcija 2016-06-19 15:30
Giedriax 2016-06-19 16:09
Supaprastintai visa ši istorija man atrodo taip: Gėjai&CO: -Visi privalo mus mėgti ir mus palaikyti! Žmonės: -Ne, neprivalome. Gėjai&CO: -Tai jūs visi esate homofobai, hater'iai ir mūsų netoleruojate. Žmonės: -Ne, tai jūs esate heterofobai, ir visus kurie negalvoja taip kaip jūs, kaltinate homofobija. Gėjai&CO: -Mes esame mažuma, mums taip galima ir mes visada teisūs!
Šinšilas 2016-06-19 16:45
Reiktų atkreipti dėmesį jog autorius - D. Pūras, kolegų išgrūstas iš psichiatrų draugijos valdybos, pagarsėjęs, kai Garliavos mergaitei diagnozes per atstumą statė. Yra dar vienas panašus - Slušnys, du draugužiai psichiatrai, aptarnaujantys dvaro poreikius, pedofilijos, pederastijos, „žmogaus teisių“ tema. Vien tik jų nuomonę ir perskaitysit iš valdžios delno mintančių leidinių skiltyse. Pederastija jiems yra gerai, žmogaus teisės - gerai, pedofilija - blogai, bet jos Lietuvoje nėra, viską išgalvojusi Venckienė... Garliavos istorija pasitarnavo bent tuo, kad šiandien plika akimi matosi, kad pedo- ir gay lobistai - tie patys asmenys.
UTF16 2016-06-19 17:43
O iš tiesų ši situacija atrodo štai taip: Gėjai&CO: – Visi privalo mums leisti egzistuoti! Gražulis&CO: – Ne, neprivalome. Gėjai&CO: – Mes vis tiek egzistuosime su savo poreikiais ir teisėmis, norit jūs to ar nenorit. Gražulis&CO: – Eikit n*. Gėjai&CO: – Iš jūsų tikimės truputį daugiau.
Šinšilas 2016-06-19 18:27
Užmetus akį į „eitynių“ nuotraukas Delfyje, pirma mintis kuri kilo - o kiek tarp jų yra lietuvių? Atmetus aušrines marijas ir kitą elitinį euro šiukšlyną. Panašu, kad žygiavo kviestiniai, o ne vietiniai, vietiniai buduliai arba neįleisti į gay šventę, arba išvis nesusirinko.. O pederastijos stūmimo tema puikiai pasisakė V. Sinica neseniai plačiai publikuotame straipsnyje. Ramiai, pagrįsdamas ir su argumentais, miela skaityti.
Arthuras 2016-06-19 18:38
Aš taip pat nesuprasdavau, kam reikalingos tos eitynės. Tačiau, kai neseniai paskaičiau komentarus po straipsniu, kuriame buvo rašoma, kaip buvo nužudyta 50+ žmonių gėjų klube... Dabar jau suprantu. Komentaruose buvo skatinama žudyti, "gydyti", džiaugiamasi tokiu poelgiu. Ir tų komentarų - šimtai. Kurie susilaukę n like'ų. Tai va. Eitynės reikalingos tam, kad tokie asmenys, rašantys TOKIUS komentarus, lietų tulžį. Ir suprastų, kad jie ne dievai ir neturi galimybės spręsti, kas gali egzistuoti pasauly, o kas ne...
007 2016-06-19 18:42
Sunku suprasti ką nori paaiškinti, tokia įdomia minčių dėstymo stilistika. Dėl iškrypimų galima kelti klausimą kitą - gal uždrauskime ir heteroseksualių porų santykius? Juk visokių dalykų žmonės prisigalvoja: oralinis, analinis seksas, fetišas, grupinis. Iškrypimai čia ar ne?
007 2016-06-19 18:43
Kaip?
waldas20 2016-06-19 19:19
Dauguma lietuvaiciu pamirse kas tai yra seima, kas tai yra istikimybe, sis psichologas gyvena marse kaip ir dauguma musu vadinamo elito, tokios eitynes yra pasityciojimas is paprasto zmogelio, kuris turi tam tikras vertybes, tautiskas, ne uzsienskas.
007 2016-06-19 20:02
Ir kaip gi eitynės yra tiesiogiai susiję su tavo asmeninėmis vertybėmis? Kas trukdo tau turėti tradicinę šeimą ir auklėti pagal nusistovėjusias tradicijas? Kai kurie žmonės yra kosmonautai ir nesugeba susioreantuoti kas juos tiesiogiai liečia, o kas tiesiog žmonių asmenimis reikalas.
Kitesabove 2016-06-19 20:14
"Dauguma pedofilų yra heteroseksualūs" iš kur tokios žinios? Parašo skelbimą "pedofilai renkami apklausai"? Jokių tikrų faktų čia nerasi. Pedofilai viešai nesiskelbia. Kokių teisių jie nori? Ar jų kas į viešas įstaigas neįleižia, į darbą nepriima? Iš tikrųjų jau pradeda užknisti jie mane, pvz mano gyvūnai teisių jokių neturi, į autobusą nešlipsi su gyvūnu, į pajūrį nenueisi, va čia streikuot reikia, o jie tai išvis tik nori savo kultą didint ir tiek.
punktyras 2016-06-19 20:15
ir neapsunkintų galvos svarstymais, ar privalo kištis į kitų žmonių meilės reikalus.
punktyras 2016-06-19 20:26
Spėju, psichiatrai turi daugiau galimybių rinkti tokią statistiką ir jų tyrimų imtis platesnė ir įvairesnė, nei tamstos.
Šinšilas 2016-06-19 20:27
Sodomoje ir Gomoroje buduliai rengė gaypraidus, žinom kuo baigėsi, JAV kiaulė užlipo ant altoriaus ir buvo paskersta Orlande ir bijau pagalvoti kas dėtųsi, jei Europa įsiveltų į karą. Pirmame pasauliniame - armėnai, antrame - žydai, trečiame - ...?
M134 2016-06-19 20:36
Nei ten šoka, nei dainuoja, nei nuogi vaikšto. O kad čia davatkos alpsta forumuose besikeikdamos, tai jų pačių bėdos. Argumentų nulis, o jei yra, tai kaip kokių urvinių. Klausimas kiek dešimtmečių reiktų išmušti iš lietuvio mužiką. Kol kas net nejudama ta linkme. Homoseksualumas ne nusikaltimas ir ne priežastis įžeidinėjimui. Bet paaiškink tai tu tūlam alkoholoikui "sovietinio tipo mačo" kurio didžiausia pramoga išsilieti namie ant "bobos", kai toks pat jį darbe ėdė visą dieną Aišku baisiausius komentarus rašo etatiniai troliai, bet tipiškas lietuvis vis tiek savo aplinkoje vengtų pažįstamų homoseksualų. Kas dėl neišprusimo ir baimės, kas dėl gėdos prieš draugus, kas dėl agresijos. Persilaužimas bus ne per paradus aišku. Bus per darbovietes. Čia turi pradėti veikti lygių galimybių korta ir metimai iš darbo už visokį š kurį varo dabar. Bet tas kol kas dar sunkiai pasiekiama nes apskritai lietuvoj kalėjimo kultūra dar kur skųstis nepriimtina. Tad mužiko dalia ir nusimato ilgai, nes geriau nebus "ožys" ir dirbs už centus kažkokiam emociniam degradui, nei pakovos už save ir praneš. Niekad gyvenime nesivienys dėl nieko, nes lietuvis lietuviui vilkas ir geriau visur kaltins ką nors, nei imsis iniciatyvos. Taip ir čia gėjus. Vietoj to kad atkreiptų dėmesį į alkoholį, kuris daug didesnė bėda.
Šinšilas 2016-06-19 21:07
Gal ir ne nusikaltimas, bet minėtas paradas yra paleistuvystės propaganda. O paleistuvystė visais laikais, visais amžiais ir prie visų valdžių buvo smerkiama ir laikoma nusikalimu, išskyrus trumpą sovietinės Rusijos pradžios metą, kai paleistuvystė buvo skatinama. Dabar toks laikas kai vyrauja brutualus liberalizmas ir kairysis ekstremizmas, (sumoje gaunasi bolševizmas) todėl sekame bolševikinės Rusijos pėdomis, bet beprotybės visada baigiasi, anksčiau ar vėliau.
punktyras 2016-06-19 21:13
Kaip, kokiu būdu, „minėtas paradas yra paleistuvystės propaganda“?
Kirtiklis 2016-06-19 21:14
Kiek metų vyksta paradai JAV? Daug metų. Ar tai ką nors keičia ir panašiai? Neatrodo. Sušaudė lyg niekur nieko. Ar šitas paradas ką nors sprendžia ir t.t? Ne, anaiptol. Tiesiog eilinis tam tikrų asmenų pasipiarinimas, dar ir papildomos paramos gavimas ir panašiai. Čia jie tokie patys kaip referendumo rinkėjai, šustauskai ir kitokie veikėjai. Ne veltui vienas gėjus pasakė - jie elitas, darantis dėl savęs, o mums paprastiems homoseksualams visiškai neaktualu.
UTF16 2016-06-19 21:43
Tikrai tikrai keičia: http://pasaulis.lrytas.lt/ivykiai/jav-t ... tijose.htm