Tai, ką padarė Schwarzeneggeris, skamba visame pasaulyje. Atvyko į „Netflix“ su tanku, sutraiškė „Mercedes“ (Video)  (3)

75 metų amerikiečių aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris savo gerbėjus apie naujas pareigas „Netflix“ informavo neįprastu „Instagram“ vaizdo įrašu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jame jis atvažiuoja į biurą nuosavu tanku, sutraiško stovintį automobilį ir atsisėda į viršininko kėdę. Panašus vaizdo įrašas taip pat pasirodė transliacijos paslaugos socialinės žiniasklaidos puslapiuose.

Holivudo žvaigždė buvo paskirtas vyriausiuoju veiksmo vadovu (CAO) po karjeros, per kurią jis nuo „geriausio kultūristo pasaulyje“ tapo „labiausiai atpažįstama veiksmo filmų žvaigžde“.

„Niekas taip nepažįsta veiksmo filmų kaip Arnoldas Schwarzeneggeris. Arnoldas dirba ištisą parą, kad sukurtų jums pačius sprogstamiausius serialus ir filmus žemėje! „Netflix“ įjungia kitą pavarą savo veiksmų plane“, - rašoma paslaugos tiekėjo puslapyje.

 

Schwarzeneggerio paskyrimas įvyko prieš pat jo pirmojo naujoje karjeroje serialo „FUBAR“ premjerą.

Pirmąją savo, kaip CAO, dieną aktorius pažymėjo pervažiuodamas tanku „Mercedes“ automobilį, padedamas kaskadininkų komandos, su kuria dirbo 30 metų. Pasak vaizdo įrašo kūrėjų, Arnoldas norėjo rasti įdomų būdą, kaip panaudoti savo asmeninį tanką M47 „Patton“, kurį į JAV atsivežė iš Austrijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(4)
(28)

Komentarai (3)