10 metų už grotų dėl žmogžudystės praleidęs kinas buvo nekaltas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Evaldas 2010-05-10 20:56
Na straipsnis netinka šio portalo bendram fonui, tačiau čia per nelyg žiauru jau...
Muskietininx 2010-05-10 21:18
Koks turėjo būti konfliktas, kad taip nutiktų ? Na, kad "nužudytasis" pabėgtų, manydamas, kad nužudė savo "žudiką" ? Gaila, kad taip nutinka. O ir kankinimo priemonės gana keistos. O šiaip, kas šioje istorijoje kaltas ? "nužudytasis", kas pabėgo. "Žudikas" , kad prisipažino, nors to nepadarė. Ar teisėsaugos sistema ? Kurie visokiais būdais bando apkaltinti ir suversti visą kaltę įtariamajam. Aš jau žinau ką kaltinčiau.
HiTech 2010-05-10 21:18
Epic FAIL
lauris47 2010-05-10 21:33
Kiek tesitumetes is teisesaugos / valstybes ? Siugriove visa zmogaus gyvenima + priverte kenteti ..
Muskietininx 2010-05-10 21:38
Na gerai, o dabar pagalvok, kiek teisėsauga išgelbėjo gyvybių, kiek sutramdė tikrų nusikaltėlių ? Tokius žmonės kaip šis galima suskaičiuot ant pirštų. Pati teisėsauga ir jos tikslas nėra blogi, blogi tiesiog žmonės, kurie ją vykdo.
lauris47 2010-05-10 21:40
Tu vadini kankinima teisesauga , kai prisega tau nusikaltima kurio nepadarei ?
Evaldas 2010-05-10 21:53
Nezinia kiek ten dar sedi nekalti, tik nera tam irodymu.
Muskietininx 2010-05-10 22:14
Kankinimo aš nevadinau teisėsauga. Geriau įsiskaityk ką parašiau. Apie kankinimą čia net nekalbėjau, tieisog paminėjau blogus žmonės, kurie blogai vykdo savo pareigas. Utopijos čia tirkai manau dar nepasieksim lengvai. Reikia pasirūpint, akd tokių "žudikų" būtų kuo mažiau. Na aišku reikia parūpinti jiems tikrai dideles kompensacijas. 10 metų ilgas laiko tarpas, atitinkamai didelė turi būti ir suma, kurią jis turėtų gauti. Ji neatpirks to laiko, kurį jis ten praleido, bet ..... Bus nors šis tas.
Eldorado 2010-05-10 22:17
as kpz irgi sedejau 2 paras NE UZ KA. kai paleido, sakau tai gal bent atsiprasysit? sako : cia profilaktiskai.
Mitas 2010-05-10 22:26
Tai čia įtariamieji taip neva pripažįsta savo nusikaltimus visame pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje. Yra parašyta knygų, kaip paprastą žmogų galima paversti didžiausiu nusikaltėliu, nuteikti jį prieš visuomenę ir dar išgauti jo paties neva prisipažinimą padarius kokį nors nusikaltimą. Nieko naujo. Gerai tam, kuris nepatenka į teisėsaugos akiratį.
kiesza 2010-05-10 23:10
reikia nedaryt nesamoniu tokiu ir tikrai gyvensi ilgai ir laimingai nesusidurdamas su tais bjauriais mentais.. o to vaikino vietoi jauciu buciau pasikores nes koks tkslas sedet uzdarytam zinant kad visa gyvenima ten busi ?
Laras_UK 2010-05-10 23:49
Iseiciau po tokios bausmes, kaip Kedys - VISUS ISTASKYCIAU kas teise mane.
immortallt 2010-05-11 00:52
Kinijoj nekaltu nera Butu valio partijos, visi su grandinem vaiksciotu
MindaugasV85 2010-05-11 08:43
Kalėjimas nėra tinkama bausmė/perauklėjimo priemonė.
Arns 2010-05-11 09:34
tai kokia alternatyva? Gal pirštu pagrūmoti žudikui?
Mitas 2010-05-11 12:42
O kokia čia gali būti alternatyva? Čia galbūt geriausia bausmė žmogžudžiui būtų atimti jam pačiam gyvybę... Kaip sakoma: gyvybė už gyvybę. O jeigu auka gyva, bet patiria smurtą, jai sukeliamas skausmas, tai analogiška bausmė turėtų būti taikoma ir pačiam inkvizitoriui... Ta prasme, noriu pasakyti, kad inkvizitorius turėtų patirti lygiai tą patį, ką patyrė auka. Tada būtų bausmė. O jei jau mums gaila bausti prasikaltusį, norim jam švelnesnę bausmę skirti, tai tada reikia užduoti klausimą, ar apskritai mes norim jį bausti, ar tik padaryti įspūdi, kad jį neva baudžiam. Tarp kitko, kaliniai visai neblogai gyvena. Abejoju, ar kaliniai savo aukomis rūpinosi taip gerai, kaip valstybė rūpinasi jais pačiais.
loggo 2010-05-11 13:56
Tu gal aplinkoje nesigaudai? Žmogžudžiui atimti gyvybę? Straipsnį dar kartą perskaityk, esmės aiškiai nepagavai. Jei nuteisiami nekalti žmonės, tai pagal tave, dar ir nužudyt juos reikia? Nemanau, ar tas žmogelis iš valstybės prisiteis kokios nors kompensacijos - Kinija negarsėja žmogaus teisių gynimu
Muskietininx 2010-05-11 14:16
Kažin ar Mitas esant jo paties sukurtoms taisyklėms galėtų ką nors nuteisti. Nes jeigu pasirodytų, kad jo nuteistas žmogus yra nekaltas ? Jis nenužudė "aukos", bet buvo manyta kitaip ir kaltinamasis buvo pasiųstas į mirtį. O kas tada grėstų Mitui ? Ar prisiimtum atsakomybę ir atsakytum už savo neteisingus veiksmus, dėl kurių mirė kitas žmogus ? Na tai juk - žmogžudystė. Tai ir tu turėtum būti teisiamas, pagal savo taisykles.
špokas 2010-05-11 15:14
Dabar tu genijau atsidurk jo vietoj ir iš savo gyvenimo atimk nuo 20-30 metų ? Aukso amžius ir tau NA KALĖK. Kaip tu po to gyvensi? Kur tavo draugai ? Išsilavinimo neturi , nieko neturi.
Muskietininx 2010-05-11 17:59
Kažkas labai nevaldo savo emocijų, o tai tirkai nėra gerai. Aš nieko nesakau, verk dėl jo, pasiūlyk jam ką nors kas padėtų atsigaut ten praleidus 10 metų. O tai padarę "spjaukim ant tos sušiktos teisėsaugos kuri tik žmonėms gyvenimus sugadint nori. Ji juk nieko gero žmonėms nepadaro. Visa policija, teismai, tik sako, kad mums padeda, ištikrųjų jie griauna mūsų gyvenimus. Visi žmonės sėdintyt už grotų yra nekalti, o tikrieji nusikaltėliai laksto gatvėmis, ar ne ?" Tavo tokia nuomonė ? Gaila man to žmogaus, bet ką siūlai daryti ? Kartu su tavim paverkti dėl jo nelaimės ? Ar jam nuo to paliks geriau ? Ar tu paverkęs pasijusi geriau ? abejoju, o spjauti ant visos teisėsaugos tikrai, daug proto manau nereikia. tau iki "genijaus" dar tikrai toli, jeigu sugebi vadovautis tik emocijomis, sakau "tik", nes visiškai jų atsisakyti nepavyksta niekad, žmogiškumo dalis visada lieka. Nori mane paveikt ? sujaudint, kad aš apsiverkčiau ? Sugebi man pasiūlyti atimti iš savo amžiaus 20-30 metų. Na taip, tai igas laiko tarpas ir aš tą pripažįstu. Su šiuo pasiūlymu mane net prajuokinai. Juokinga, bet atėmęs 20 metų, dar nebūčiau net gimęs. Sakysi esu jaunas ir nieko neišmanau ? galbūt, bet aš stengiuosi įsigilinti į situaciją. Jeigu žmonės pasikliautų tik jausmais, nieko gero iš to nebūtų. Galbūt tokie kaip tu ir nuteisė tą vargšelį. Teisėjas, kuris per daug naudojasi savo emocijomis tikrai niekada neatliks savo darbo tinkamai. O ten buvo įrodymų, buvo rastas kūnas, buvo ginčas, ginčo liudininkai ir pats svarbiausias dalykas - prisipažinimas. Kūnas buvo subjaurotas, o "žudikas", prisipažino, tai kodėl jo nenuteisus ? Teisėjas turbūt nesigilino, pasikliovė emocijomis ir OPA..... Žmogelis 10 metų atsėdėjo nekaltai. Įsigilinę galim pabandyt atlygint tuos jo nekaltai praleistus 10 metų, o verkdami nepasieksim nieko. Reikia pasirūpint, kad tokie žmonės išėję iš kalėjimo galėtų gyventi "turtingą", bent jau financiškai, gyvenimą. Gaila, kad to tikraiusiai nebus. O šiaip mano pirmasis komentaras ten buvo ne vietoje, nes jis su Lauris47 komentaru nelabai susijęs. O tu mane užsipuolei todėl, nes gyniau teisėsaugos tikslus ?