[ŽT] Soc. tinklus sprogdina neįtikėtinas video. Kas nutiko Bidenui (Video)  ()

JAV prezidentas Joe Bidenas vėl pargriuvo viešumoje. Laimei, jis nesusižeidė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiemet 81-ąjį gimtadienį švęsiantis Joe Bidenas atvyko į Koloradą įteikti diplomų JAV oro pajėgų akademijos absolventams. Eidamas ant scenos Bidenas užkliuvo už smėlio maišo ir pargriuvo. Jam atsistoti padėjo šalia buvę apsaugos pareigūnai. Bidenas nebuvo sužeistas, bet šis nedidelis incidentas priminė žmonėms kitus Bideno pargriuvimus.

2021 metais Bidenas pargriuvo lipdamas į prezidentinį lėktuvą. Vėlgi, jis nesusižeidė, bet jo griuvinėjimas, prie kurio tikrai prisidėjo nuovargis, pakurstė kalbas apie fizinę JAV prezidento sveikatą.

Praeitų metų vasarą Bidenas važinėjo dviračiu ir pargriuvo daugybės žurnalistų akivaizdoje:

Šių metų vasarį Bidenas vėl pargriuvo ant savo prezidentinio lėktuvo laiptų Varšuvoje. Tiesą sakant, už jų jis kliūva dažnai. Kadangi JAV prezidentas skraido „Boeing VC-25“, kuris yra 747 versija, ir nesilanko oro uostų pastatuose, jam tenka lipti labai aukštais laiptais.

 

Joe Bidenas yra vyriausias visų laikų JAV prezidentas (jis yra 46-asis JAV prezidentas). Savo prezidentavimą jis pradėjo būdamas 78 metų amžiaus. Antrasis šiame sąraše, beje, yra Donaldas Trumpas - jis savo prezidentavimą pradėjo būdamas 70-ies. Bidenas jau paskelbė, kad dalyvaus kitais metais vyksiančiuose JAV prezidento rinkimuose. Jei laimės, naują kadenciją jis pradės būdamas 82 metų amžiaus ir vadovaus galingiausiai pasaulio valstybei net ir būdamas 86-erių.

(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: