„Štai kaip mus pasitinka. Po velnių, visur priminimai, visur!“ Rusai šokiruoti, ką daro Egiptas po ryklio atakos (Video)  ()

Rusai šokiruoti, kaip juos pasitinka Egiptas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 8 dieną Hurgadoje ryklys per kelias sekundes suplėšė ir beveik visiškai prarijo 23 metų rusą Vladimirą Popovą. Išpuolis įvyko netoli kranto, matant liudininkams, tarp kurių, anot žiniasklaidos, buvo ir žuvusio vaikino tėvas.

Netrukus egiptiečiai sugavo ryklį, o paplūdimiuose kelias dienas įvedė draudimą maudytis.

Nepaisant daugybės straipsnių Rusijos žiniasklaidoje apie Egipto pavojų ir brangumą, rusai, panašu, nebuvo paveikti tautiečio tragedijos ir toliau skrenda prie Raudonosios jūros. Tačiau egiptiečiai, regis, netyčia padarė taip, kad turistai iš Rusijos Federacijos greitai neužmirštų incidento Hurgadoje.

Dabar Rusijos Federacijos piliečius prie oro uosto pasitinka mėlyna, geltona ir balta spalva dažyti autobusai su ryklio atvaizdu.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Mes ką tik atvykome. Štai kaip mus pasitinka. Po velnių, visur priminimai, visur!“, – sako turistas iš Rusijos.

 

Yra žinoma, kad velionis Popovas gyveno Balašichoje netoli Maskvos, o prieš kelis mėnesius su tėvu persikėlė gyventi į Hurgadą. Kurortiniame mieste jie nusipirko butą. Po persikraustymo vaikinas toliau nuotoliniu būdu studijavo Rusijos transporto universitete ir nuotoliniu būdu dirbo iliustratoriumi. Šiai informacijai pasirodžius Rusijos Federacijos žiniasklaidoje, rusai pradėjo rašyti šiurpius komentarus apie velionio tėvus, esą vaikinas galėjo išgyventi Putino „specialiąją karinę operaciją“, bet mirė dėl tėvo ir motinos bailumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(4)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: