Smūgis Kremliui. Nusikaltėlių autoritetai stabdo paramą SVO  (1)

Rusijos nusikaltėlių lyderiai oficialiai pasisakė prieš Putino „specialiąją karinę operaciją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos „įstatymų vagys“ pasisakė prieš „specialiąją operaciją“ ir paragino sulaikytuosius joje nedalyvauti.

Vadinamasis „vorovskoj progon“ (Rusijoje laisvės atėmimo vietose platinamas vadinamasis kreipimasis į kalinius, rašomas ranka – red.) apie „specialiąją operaciją“ išplatintas Rusijos kalėjimuose ir kolonijose. Tai oficialus kriminalinės valdžios kreipimasis į suimtuosius.

Šią informaciją patvirtino Rusijos žmogaus teisių organizacija „Gulagu.net“, kuri rūpinasi kalinių teisėmis Rusijoje.

„Kaliniai, tai ne mūsų karas, o žlugdyti save dėl pinigų ir laisvės yra neprotinga ir neteisinga, nes šis aktas yra k#$^% pobūdžio“, - rašoma kreipimesi. 

Jie įspėjo, kad į karą užverbuoti šauktiniai grįžę į zoną „neišsisuks“.

Valdžios atstovai taip pat sakė, kad iš savo gretų pašalins asmenis, kurie jų vardu rėmė agresiją.

„Gulagu.net“ patvirtino antikarinio laiško autentiškumą, patikslindamas, kad jis Rusijos zonose pradėtas platinti naktį į sekmadienį, birželio 18 d.

 

„Nusikalstamo pasaulio lyderiai nusprendė sudėlioti taškus ant „i“ ir anuliuoti neseniai priimtą vieno buvusio „kolegos“, patekusio į Rusijos FSB priklausomybę ir operatyvininkų diktatą ir maždaug prieš savaitę bandžiusio išplatinti „kreipimąsi“ apie paramą einantiems į karą. Jo sprendimas de facto panaikintas, kaip ir to asmens statusas... Specialioji FSB ir Federalinės bausmių vykdymo tarnybos operacija, kurios tikslas – panaudoti vagis, patyrė fiasko“, - rašė žmogaus teisių gynėjai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(1)
(140)

Komentarai (1)