„Jį reikia nušauti.“ Lenkija drebina galingu pareiškimu apie Rusiją  (1)

Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda Rusiją palygino su laukiniu gyvūnu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda Rusiją palygino su laukiniu gyvūnu, kuris, suėdęs žmogų, turi būti sumedžiotas ir nušautas.

Jis tai pasakė interviu Ukrainos televizijos kanalams, praneša Censor.NET su nuoroda į „Espreso“.

„Negalima leisti Rusijai laimėti, nes ji ir toliau žengs į priekį. Tai sustiprins jos imperializmą. Ji - kaip laukinis gyvūnas, kuris praryja žmogų. O jei laukinis gyvūnas praryja žmogų, tuomet dažniausiai sakoma, kad jį tiesiog reikia susekti ir nušauti, nes jis, įpratęs ėsti žmogaus mėsą, ės ją ir toliau. Taip yra ir su Rusija“, - sakė Duda.

Pasak Lenkijos prezidento, jei Rusijos Federacija sugebės užimti dalį Ukrainos, ji greitai puls likusią valstybės dalį.

„O tada puls kitas šalis: Lenkiją, Baltijos šalis, buvusios Sovietų Sąjungos įtakos sferos šalis. Galbūt Vakarai to nesupranta, bet mes tai puikiai suprantame“, – pridūrė politikas.

 

Duda pabrėžė, kad karo pabaiga turi būti tokia, kad būtų atkurta tarptautinės teisės viršenybė. Už tai Rusija turi būti išstumta iš visų okupuotų Ukrainos žemių. O Ukraina – atkurti savo okupuotų teritorijų visišką kontrolę tarptautiniu mastu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(371)
(6)
(365)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)