Afganistano nepilnametės nuotakos: išplaktos, bet nenužudytos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bepasikiskiakopusteliauju 2010-06-01 18:03
Cia kazkoks tavo sarkazmas reiktu suprast ar ne? Negi is tikruju esi iskrypes sadistas..
Tadas Cern 2010-06-01 19:36
O tai, kad Europos ir Amerikos mokyklose mokiniai iššaudo pusę klasės, religinės sektos lygiai taip pat žudo ir kankina kitus(tik nesakykite, kad nesate girdėje pvz kai grupuotės išsižudo arba azijoje paleidžiamos dujos metro ir tt.) yra normalu ir tai ne tas pats? Skiriasi tik tautybė, religija ir geografinė padėtis. Lietuviai žudo dėl 20 litų ir čia taip pat tuokiasi žmonės ne iš meilės ir ne savo pasirinkimu. Lietuviai nužudę sako: norėjau nužudyti ir nužudžiau... Jei ten kažkas nuplakamas ar nužudomas dėl nepaklusnumo, religijos ar kitų priežasčiu tai pas mus tai daroma dėl pinigų, garbės, valdžios ar malonumo. Ne vieną kartą girdėjote, o ne vienas ir matėte kaip jaunimas smaginasi šokinėdami kažkam ant galvos kas vėliau baigiasi mirtimi. Ir net ne girti... Tad gal pradėkit nuo savęs ir tam tinka labai geras posakis: nesusitvarko savo bėdų, o moko kitus kaip gyventi. Va dėl tokių tendencingų straipsnių kvailesni skaitytojai islamo šalis laiko blogo ašimi ir sako kad ten neimanoma gyventi. Nuvykit ir patys isitikinsit kokie ten visi draugiški, nuoširdūs, svetingi ir išauklėti. Deguto šaukšto sindromas čia
KeeperMustDie 2010-06-01 19:45
Ne nu tu aiskiai nesupranti - tai kas yra aprasyta sitame straipsnyje pas juos yra nusikaltimas tik "ant popieriaus". Kai mokykloje mokiniai issaudo puse klases, tai buna baisi tragedija, prasideda aiskinimasis kas kaltas, tas kuris issaude uzdaromas(arba i kalejima arba i ligonine) jei dar lieka gyvas iki tol. Niekam tai neatrodo normalu. Kai Lietuvoje zudo del 20 litu, zudikas yra ieskomas ir visas kaimas sustojes nestebetu kaip kazka zudo, o kita diena su zudiku lyg niekur nieko sneketu. Yra skirtumas tarp to, kai vykdomi nusikaltimai ir to, kai tokie dalykai yra vos ne standartas. dydzioji dauguma zmoniu ten mano, kad toks poelgis yra visiskai teisingas ir pilnai tolerotinas, ar tu rastum daug zmoniu kurie sakytu: "taip ir reikia tiem mokiniam kuriuos issaude, patis kalti", nebent keleta idiotu(atsiprasant).
Jomajo 2010-06-01 20:09
is dalies tadas cern teisus, prisiminkim atveji kai mergaite klasioku buvo verciama klauptis ir atsiprasinet kas davede iki savizudybes, dar betruko kad nufilmuotu kaip lenda po traukiniu, o video atsidure youtubej. ydomu ka pasaulis pagalvojo apie lietuva ir jos svietimo sistema. skirtumas kad lietuvoj taip elgesi t.y. naudojo psichologini smurta tusciagalviai vaikai, o rytuose naudojamas ir fizinis ir psichologinis nuolatos ir tai daro suage zmones pries vaikus laikydami tai normaliu dalyku.
tauttvisz 2010-06-01 22:18
Is tu tusciagalviu vaiku ir suauge ne ka geresni uzaugs greit ir lietuvoj..
Platūs_vandenys 2010-06-02 19:16
Tiek yra rašyta straipsnių apie tai ir visas žiaurumas taip smulkiai nupasakotas, bet vsitiek atsiranda tokių kaip xuy. Kaip jau buvo sakyta, blogiausias dalykas yra tai, kad ten yra priimta ir normalu šitaip elgtis su moterimis ir vaikais. Tai ne degutas šaukšto, o visa statinė deguto, kurioje medaus yra vos vos. Ten vykstančių įvykių negalima lygint su jokiais įvykiais Lietuvoje, nes mastai ir žiaurumas nepalyginami. Taip, tai, kas vyksta mūsų mokyklose irgi žiauru, bet tai ne priežastis nuvertinti tokių . Be to, žiūriu, dar vis yra žmonių, kurie nesupranta, kad tai ne islamas kaltas, o žmonių kultūra.
Nerkashis 2010-06-03 17:31
Anot kai kurių pasisakiusių šokinėjimas anr galvos, nužudymas dėl 20lt, psichologinis smurtas pas mus yra tradicija???? Siūlau jiems nuvykt į Goro provinciją ir smagiai pasisvečiuot.
Tir4elis 2010-06-07 10:37
Tadai Cern, tai anot tavęs visai negalima tada tokių naujienų skelbt nes tai kaip mat taps "nesantaikos kurstymu".. Be to atidžiau paskaityk straipsnį, ten nekalbama, kad islamas yra blogis, kaip tik pabrėžiama, kad tai ydingos tradicijos kurių dažnai ne tik neišgyvendinama, bet ir nenorima išgyvendint. Kad ten dar daug viduramžiško mastymo žmonių kuriems tai norma. O tokie dalykai, be stipresnio spaudimo (kuris dabar ir taip nebaisiai stabiliai viriausybei neįmanomas) nieko nebus, be to, galvosenos keitimas tai ne 2-5 metų reikalas. Kai kada reikia ne vienos kartos, kad viskas keistusi..