Šiurpuliukai per kūną. „Kiekvienas žodis tiesiai į širdį!“ (Video)  ()

Sukurtas galingas brigados „Liut“ himnas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių grupė „Kozak System“ pristatė galingą dainą, tapusią Nacionalinės policijos jungtinės šturmo brigados „Liut“ himnu. Taip pat atlikėjai jau išleido vaizdo įrašą, kuriame demonstravo šalies gynėjus.

„Savo pyktį paversiu ginklu. Prakeiktiems priešams duosiu mirtį. Nes aš nenugalimas karys. Garbė visiems didvyriams: seserims ir broliams! Įniršį paversiu laisve. Laisvė teka mano kraujyje. Aš dėkoju likimui už tokią galimybę“, – dainuoja atlikėjai.

Grupės lyderis Ivanas Leno pasakojo, kad daina buvo sukurta specialiai šturmo brigadai. Muzikantai didžiuojasi galimybe sustiprinti Ukrainos gynėjų dvasią.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos įrodė, kad šiandien, tai yra geriausios ginkluotosios pajėgos pasaulyje. Mes giname savo žemę. Mums labai svarbu motyvacija. Kiekvienas karys turi būti gerai aprūpintas, gerai apmokytas ir efektyvus savo vietoje. Kai kilo mintis sukurti šturmo brigadą „Liut“, jai pritarėme ir šiai brigadai parašėme himną, nes joje kovos labai motyvuoti profesionalai“, – sakė „Kozak System“ lyderis.

Socialinių tinklų reakcijos

Komentatoriai pripažįsta, kad galinga daina sujaudina iki ašarų, nes jie didžiuojasi Ukrainos gynėjais, bet labai dėl jų nerimauja.

Vartotojai taip pat rašė:

„Ačiū už galingą dainą! Šlovė Ukrainai! Šlovė didvyriams! Didelis ačiū visiems, kurie stoja ginti mūsų šalį.“

 

„Ačiū už nenugalimumą, už Ukrainos dvasią, kurią dovanoja jūsų dainos! Kartu į pergalę! Šlovė Ukrainai! Šlovė didvyriams!“

„Ačiū „Kozak System“ už tokį neįtikėtinai galingą darbą! Kiekvienas žodis tiesiai į širdį! Ačiū mūsų gynėjams, lenkiamės jiems.“

Neseniai grupė „Kozak System“ koncertavo Vinicos regione. Koncerte dalyvavo ir 91 metų močiutė, kuri sujaudino savo ugninga kalba. Ji sakė, kad iš principo gyvens iki pergalės.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(1)
(48)

Komentarai ()