[ŽT] „Kodėl mes neturime dujų ir tualetų? Kodėl mes siunčiame savo vaikus į nenaudingą karą?“ Sprogdinanti kalba. Rusė kreipiasi į tautiečius (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2023-08-21 16:14
Gaila, kad tokių rusų mažiau 10%
Benediktas 2023-08-21 16:29
Putino pradėto karo ir užsienio bei vidaus politikos pravalas ir sunki ekonominė situacija šitą procentą neabejotinai padidintų.
immortallt 2023-08-22 11:17
Dvejoju, jie tikės, kad čia supuvę vakarai tiesiog jų nekenčia ir siekia sužlugdyti, o Ukrainoje tiesiog ginamasi nuo supuvusių vakarų. Po to dar žiūrėk pradės sekti, kad ukrainiečiai patys prašosi maskolių pagalbos apsiginti nuo supuvusių vakarų, ir ten su NATO kovoja, o ne su ukrainiečiais. Ten viskas praeina. Kai dideliai svieto daliai unitazas yra prabanga, tai apie kokį geopolitikos supratimą galima kalbėti?
biggie 2023-08-30 20:04
Tikrai yra normalių rusų(ypač Maskvoje ir Piteryje), tačiau jiems labai pavojinga kalbėti, perpektyva pasėdėti(arba būti paimtam į frontą ir eiti į pirmas eiles patrankų ir dronų mėsai) nelabai džiuginanti. Dauguma bijo ir tyli, kaip sako dabar labai blogas laikas turėti bet kokių reikalų su tarnybom. Komentaruose kad ir tam pačiam yt dažnai yra komentarų karui-ne, tevynė ne prezidento užpakalis ir pan. Jei tokį video pamatys fsb(o manau pamatys) moteriai gresia rimti nemalonumai, labai drasu taip kalbėti o ar yra nauda? Nelabai. Nėra šansų šiuo metu kažką pakeisti, visi opozicijos veikėjai rba kalėjimuose arba pradingsta be žinios...
immortallt 2023-08-31 11:43
Balsuoji kojytėmis. Sabotuoji, neini į darbą. Sunkūs sprendimai, bet būti normaliu ir neva prieš, bet finansuoti karą - nesi normalus. Esi užsizombinęs, tiek kad supranti, kad tave durnina, bet nieko dėl to nedarai. Ne tik neprieštarauji ir paklūsti, bet ir neneši kudašių. Tokius ir ima į frontą, nes jie eis ir žudys, nes nu liepė taip. Na o dažniausiai tiesiog kelias priešo kulkas surenka, tik tam skirti. Arti milijono žuvusių arba sužeistų galėjo laisvai paimti visas maskolių saugumo tarnybas. Tai nieko, dar vieną kitą milijoną paaukos lavonais ar invalidais visam gyvenimui. Vieninteliai bent kiek rimtesni protestai buvo, kai pradėjo gatvėse gaudyti iš pakarpų ir į frontą vežti. Prieš karą protestuojančių nebuvo.