„Jei taip nutiks, Putinas puls NATO.“ McConnellas skelbia rimtą perspėjimą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-09-29 11:49
Spekit, tokiu atveju, kurią NATO šalį puls. Tikrai ne Lenkiją. Arba tik Estiją, arba visas tris. Netgi jei Ukraina laimės, vis tiek gali pulti. Jis niekuo nerizikuoja. Nu subombarduos NATO Rusijos armiją, susprogdins ginklų gamykas - nu ir kas. Užtad jis padarys Bučą Baltijos valstybėse, kad pabėgome iš SSRS, ir esame prieš Rusiją. Manau Putinas taip mąsto, jam kerštas didelė vertybė.
mixed 2023-09-29 21:16
puolimas puolimui nelygu. pvz ru is savo teritorijos leidzia raketas i infrastruktura, bet neperzengia sienu. ka nato kaip ir negali nieko daryti, nes jei pajudes i ru tada atomui rankos atristos. o jei nato atsakys tuo paciu naikinti infrastruktuta? karinius objektus? vel rankos atristos atomui..
Benediktas 2023-09-29 21:20
Vienu žodžiu Rusiją valdo banditai. Žmonės turintys banditų mentalitetą. Viršuje - žmogus, kuris laiko kerštą ir įsižeidimus savyje ant vakarų, kad jo negerbia. Įsižeidimas tęsiasi nuo vaikystės laikų bendraamžių. Galvoja, kad pradės jį gerbti, jei jis įbaugins, išgąsdins. Ir jis bijo pasitraukti, nes galvoja kad išvis taps vėl niekas. Darys vuską, kad neprarastų valdžios. Visi kiti Rusijos viduje bando įtikti piramidės principu - caras ir chalopai. Visuomenė, kurie nesutinka, išvis bijo pasakyti žodį, nes pasodins.