„Jis nerealus!“ Ukrainos karys sukrėstas, kas nutiko pas Zalužną (Video)  ()

„Susitikimai su Zalužnu labai lakoniški, labai prasmingi, labai įkvepiantys.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Muzikantas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys Kolia Serga, įkūręs „Kultūros desantą“, kalbėjo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiąjį vadą Valerijų Zalužną. Menininkas su juo susipažino visai neseniai.

„Nuo mūsų pažinties praėjo keli mėnesiai. Faktas yra tas, kad Valerijus Fedorovičius apie mane žinojo labai seniai. Tikriausiai nuo to momento, kai „Kultūros desantas“ jau buvo išsiplėtęs. Jis žinojo, kad, kai reikėjo perleisti mums žmogų, menininką, tada visa tai buvo daroma per generalinį štabą. Jis suprato, ką mes darome, matė mūsų veiklos rezultatus, todėl prisidėjo, kiek galėjo ir iki šiol daro“, – aiškino Serga interviu su Andriana Kučer.

Anot menininko, jis su Zalužnu susitiko maždaug keturis kartus. Serga su juo kalbėjosi apie kultūrą. Dainininkas pažymėjo, kad bendravimas su Zalužnu jį labai įkvėpė.

„Paprastai tai būna pranešimas. Aš ateinu ir dėstau apie tai, kas padaryta, kas planuojama padaryti ir gaunu užduotį. Susitikimai su Zalužnu labai lakoniški, labai prasmingi, labai įkvepiantys. Galima sakyti, kad tuo metu, kai atvykau į susitikimą su Valerijumi Fedorovičiumi, buvau išsekęs, nes dirbau septynias dienas per savaitę“, – prisiminė menininkas.

Serga pažymėjo, kad kartais jam atrodė, kad darbo daug ir jis tiesiog nesusitvarko. Kartą jis ypač nusiminė, kai sužinojo apie planus nutraukti vienos brigados orkestro veiklą. Tada muzikantas nusprendė susitikti su Zalužnu.

 

„Aš norėjau susitikti, kad įrodyčiau, jog orkestras turi egzistuoti. Jeigu dabar juos (orkestro narius – UNIAN) atleisime, tai apskritai prarasime visą kariuomenės kultūrą, o to padaryti negalime. Nes būtent jos tiesiog neužtenka. Labai ilgai, žingsnis po žingsnio, tai buvo naikinama, nes mūsų priešas, kuris prie to dirbo labai aktyviai ir labai ilgai, jis supranta, kad viskas prasideda nuo elgesio kultūros, nuo bendravimo, laisvalaikio kultūros. Ir aš atėjau gelbėti orkestro, o išėjau toks įkvėptas, nežinau, tarsi būčiau grįžęs iš kokių dviejų savaičių atostogų. Susitikimas su Valerijumi Fedorovičiumi buvo labai įkvepiantis“, – sakė muzikantas.

 

Labiausiai jį sukrėtė tai, kad pokalbio metu Zalužnas viską išgirdo ir viską suprato. Be to, Serga atkreipė dėmesį į jo progresyvias pažiūras.

„Jis viską girdi, viską mato ir viską supranta. Jo mąstymas labai progresyvus, labai progresyvus. Ir jis moka labai greitai spręsti problemas“, – prisipažino menininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(1)
(57)

Komentarai ()