Ar tikrai nori baigti karą? Kas slypi naujausiame Putino pareiškime (Video)  ()

„Apskritai atsakymas į klausimą, ar V. Putinas nori pasitraukti iš karo, yra gana aiškus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas neieško būdų, kaip užbaigti karą prieš Ukrainą. Rusijos prezidentas, priešingai, siekia kiek įmanoma pratęsti kovas.

Apie tai „24 kanalui“ sakė politikos strategas Michailas Šeitelmanas, komentuodamas Didžiosios Britanijos gynybos ministro pareiškimą. Grantas Sheppsas mano, kad V. Putinas negali laimėti karo ir nežino, kaip iš jo išeiti.

„Apskritai atsakymas į klausimą, ar V. Putinas nori pasitraukti iš karo, yra gana aiškus - jis visai nenori iš jo išeiti. Jis nėra suinteresuotas baigti karą“, - pažymėjo M. Šeitelmanas.

Anot jo, tai liudija visi naujausi Rusijos prezidento pareiškimai, taip pat ir federaliniame susirinkime. Nuolatinė V. Putino žinia yra ta, jog „dabar visada vyksta karas.“

Rusija paskelbė apie tolesnę okupuotų teritorijų „aneksiją“.

 

Minint vadinamąją okupuotų teritorijų „aneksiją“, Dmitrijus Medvedevas sakė, kad šis procesas tęsis. Akivaizdu, kad kalbama apie planus išplėsti vadinamosios „SKO“ zoną.

M. Šeitelmanas mano, jog šie D. Medvedevo žodžiai turėtų būti kruopščiai išversti ir išsiųsti visiems, kurie domisi taikos derybomis tarp Ukrainos ir Rusijos. Vakarai turi suprasti, kad šalis agresorė nesiruošia baigti karo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: