Aptiktas „vėžliukas-nindzė“. Rusas valandą bėgo nuo policijos aukštos įtampos laidais (Video)  ()

Į įvykio vietą atvykę teisėsaugininkai paprašė cirko artisto nusileisti laiptais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje naktį ant aukštos įtampos perdavimo linijų užlipo vaikščiotojas lynu ir pradėjo bėgioti jomis tarp namų. Kad sulaikytų cirko artistą, žmonėms teko net kviesti policiją, tačiau jis mikliai nuo jos pabėgo.

VAIZDO ĮRAŠĄ ŽIŪRĖKITE ČIA.

Orenburgo srityje, apie 1 valandą nakties, policija gavo pranešimą apie vyrą, kuris elektros laidais perėjo iš penkiaaukščio gyvenamojo namo į gretimą dviejų aukštų namą.

Į įvykio vietą atvykę teisėsaugininkai paprašė cirko artisto nusileisti laiptais. Jis nepaisė reikalavimo ir greitai bei mikliai ėmė nuo jų bėgti aukštos įtampos linijomis. Policija ėmė persekioti, tačiau vieno būrio neužteko – buvo iškviesti dar du. Net ir šiuo atveju vyrui nuo teisėsaugos pareigūnų pavyko pasprukti palei namų stogus.

„Kol lipome ant stogo, varstėme duris ir palėpes, jis jau pabėgo į kitą namą. Ir taip mes jį vijomės trečią valandą nakties, šokinėdami“, – pasakė vienas iš rusų policininkų.

Galų gale „nindzė“ buvo sugautas ir perduotas gydytojams. Įdomu tai, kad jis buvo basas ir be pirštinių, vaikščiojo elektros, o ne interneto laidais. Nepaprastai stebina, kaip jo nenutrenkė elektra, ir apskritai kaip jis taip greitai pabėgo.

 

„Mano gelbėtojai nerizikuos. Ir jis laksto iš vieno pastato į kitą. Jis prabėgo tris ar keturis tokius tarpatramius išilgai laidų. Jam maždaug 20 metų. Iš kur jam tiek jėgų?“ – pranešė Ekstremalių situacijų ministerija.

Kaip buvo pranešta, Rusijos cirko artistas buvo apsvaigęs nuo kažkokių narkotinių medžiagų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(0)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: