Pirmą kartą po 10 metų Izraelyje nusileido. Kas atvyko – paslaptis (Foto)  ()

Lapkričio 25 d., šeštadienį, netrukus po vidurdienio Ben Guriono oro uoste nusileido paslaptingas Kataro oro linijų verslo lėktuvas su garbingais asmenimis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „Detali“.

Šis įvykis yra labai neįprastas. Tarp Izraelio ir Kataro nėra diplomatinių santykių ir tai pirmas kartas per daugiau nei 10 metų, kai Izraelyje nusileido Kataro lėktuvas.

Priešinga kryptis nėra keistas reiškinys – Izraelio verslo lėktuvai, nors ir neregistruoti Izraelyje, reguliariai skrido į Katarą nuo 2018 m., kai į Gazos Ruožą pradėjo skraidyti Kataro orlaiviai su siuntiniais „Hamas“. 

Apie skrydį iš anksto nebuvo pranešta, o informaciją apie lėktuvo judėjimą per „Flightradar24“ svetainę stebėjo Izraelio žiniasklaida ir tinklaraštininkai. Pasak diplomatinių šaltinių, aukšto rango Kataro delegacija atvyko į Izraelį koordinuoti pastangas siekiant susitarimo su „Hamas“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(0)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: