Neįtikėtina. „Peskovo žmona prieštarauja „partinei politikai.“ Kas vyksta  ()

Peskovo žmona ramina turbopatriotus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo žmona Tatjana Navka patraukė Rusijos visuomenės dėmesį savo komentarais apie dvi asmenybes – Alą Pugačiovą ir Jeleną Isinbajevą, praneša dialog.ua.

Užuot palaikiusi bendrą nuomonę apie „išdavystę“, kaip įprasta tarp Z-patriotų, Navka atsisakė įtraukti juos į „Tėvynės išdavikų“ sąrašą, o tai prieštarauja „partinei politikai“.

Navka užstojo Pugačiovą ir jos išvykimą iš Rusijos susiejo su „kelione pasiimti vyro Galkino“, kuris tapo diskusijų objektu dėl savo aktyvios pilietinės pozicijos ir atvirų pasisakymų, kurie ne visada atitinka dabartinę Kremliaus politinę liniją.

Rusijos sportininkės Isinbajevos ji taip pat nekaltino išdavyste, pavadindama ją „nuoširdžiu žmogumi“, galinčiu „tiesiog neteisingai išsireikšti“.

Dukart olimpinė čempionė iš Rusijos Federacijos visais įmanomais būdais bandė atsiriboti nuo ryšių su Rusijos valdžia ir net ištrynė nuotraukas apie prisijungimą prie Putino komandos propagandinio judėjimo. Jai iš dalies pavyko įrodyti savo „neutralumą“, už ką ji nebuvo pašalinta iš TOK komisijos.

 

Tokiu būdu Peskovo žmona nusprendė nuraminti turbopatriotus, pabrėždama būtinybę atskirti asmeninį gyvenimą ir teisę į laisvą nuomonę, nepaisant jo viešosios padėties.

Pats Peskovas per vieną iš Divos (Alos Pugačiovos) apsilankymų šalyje pareiškė, kad jam asmeniškai „labai malonu ją matyti“, ir net pabučiavo menininkei ranką. Rusijos piliečių judėjime tarp šalių jis nematė nieko smerktino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()