„Ferrari“, „Bentley“, „Range Rover“... Narkobaronas Turkijos policijai „padovanojo“ 3,5 mln. USD dovaną (Video)  ()

Turkijos policija gavo dvi dešimtis prabangių automobilių, kurių bendra vertė – 3,4 mln. USD. Teisėsaugos pareigūnai patruliuos gatvėse „Ferrari“, „Bentley „ir „Range Rover“ automobiliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stambulo policija gavo neįprastą savo transporto parko papildymą. Teisėsaugos pareigūnams buvo perduoti 23 brangūs aukščiausios klasės automobiliai, tarp jų superautomobiliai ir prabangūs krosoveriai. Vaizdo įrašą socialiniame tinkle X paskelbė Turkijos vidaus reikalų ministras Ali Erlikaya.

Brangiausias ir greičiausias automobilis yra superautomobilis „Ferrari 458 Italia“ su 4,5 litro 570 arklio galių V8 varikliu. Jis gali išvystyti 325 km/val. greitį ir šiuo metu kainuoja mažiausiai 150 000 USD.

Be to, Turkijos policija gavo 550 arklio galių „Bentley Continental GT“ ir elektrinį „Porsche Taycan“. Taip pat „Audi SQ5“, „Range Rover“, „Mercedes GLS“ ir „Volvo XC90“ krosoverius, kurie irgi nėra pigūs.

 

Vaizdo įraše matyti „Audi A6“, „Mercedes A-Class“ ir „CLA“, taip pat pigesni „Nissan Juke“, „Peugeot 3008“ ir „Volkswagen Golf“. Bendra automobilių kaina yra maždaug 100 milijonų Turkijos lirų (3,4 milijono dolerių).

Policijos automobiliai biudžeto lėšomis įsigyti nebuvo. Visus automobilius konfiskavo teismas iš narkotikų prekeivio Hakano Ayiko ir jo nusikalstamos grupuotės narių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()