[ŽT] Skandalas JAV. Trumpas reikalauja nedelsiant atleisti Pentagono vadovą. Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-09 14:32
Dar skubiai išstoti iš NATO ir nustoti tiekti pagalbą Ukrainai galėjo parikalauti. Visai nenustebintų Trumpas.
Magnus 2024-01-09 14:37
Kiek pinigų už tai moka? Užtenka pragyventi ar reikia ir papildomo pajamų šaltinio? Keista būtų jei visa tai dykai darytum.
Benediktas 2024-01-09 15:00
Jei sutinki su mano mintimis, tai padėkok man už teisingą išsireiškimą. Niekad nerašyčiau už pinigus, tai, kam aš nepritariu. Nematau prasmės čia rašyti, ar rašau už pinigus ir ar man pakanka pajamų.
immortallt 2024-01-09 16:29
Trump'ui subinė svyla, tai dabar kuria turinio, kad galėtų rėkti, kad jį teisia, nes jis nepatogus ir nori tiesą atskleisti, aka politinis susidorojimas. O šiaip jei jis nemeluotų, nemanipuliuotų, sakytum, kad yra kompetentingas ir mąstantis, tai nereikalautų pentagono vadovo atleidimo, kai neturi tam mandato. Juokinga tai, kad dėl to, jog nepranešė apie vizitą į ligoninę, kai pats nepranešdavo apie susitikimus su lobistais, darė įtaką rinkimams, skatino civilinį maištą ir pasyviai priešinosi valdžios perdavimui. Tai kaip lyginti su striuke praėjus pro mašiną nuvalius nuo jos purvą vs su fūra pervažiavus mašiną. Kai kaltinimais mėtosi toks "fūristas", kad jo padangos ištepei su savo švaria striuke, tai bent kiek protaujantis negali žiūrėti į tokius kaltinimus ar reikalavimus bent minimaliai rimtai. Ar blogai, kad nepranešė? Blogai. Ar tai taip pat blogai, kaip Trump'ui jau arti 50 baigiamų formuluotų kaltinimų apie tai kas išlindo į viešumą? Kiekvienas iš kaltinimų yra blogesnis nei šitas nusižengimas. Tai apie ką kalba?