Japonijoje gamtos teršėjus gaudo užsimaskavę policininkai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Strong_Bad 2010-10-04 13:59
Lietuvoj tokius kenkejus irgi reiktu biski pagaudyt, nors paskuriniu metu stipriai sumazejo, kai buvo idiegta privaloma siuksline, bet ir tai sugeba kazkas geriau i miska vezt nei i miesta, kur stovi atviri konteineriai
Tir4elis 2010-10-04 14:08
Jap, tikrai reiktu. Ką tik važiavau pro miškelį, šiukšlės ko ne ant kelio mėtosi, nors prieš mėnesį jos buvo numestos kur nekur..
beveik 2010-10-04 14:13
toks truputį vaikiškas japonų PR. Vienok, bet kuris iš mūsų ką nors pirkdamas parduotuvėje jau yra šiukšlintojas (pakuotės, pirkinių maišeliai, maisto atliekos, seni, naujais pakeičiami daiktai). Nusipirkę maisto pasižiūrėkit į tą krepšelį ir pamatykit kiek su maistu prisipirkot šiukšlių. Taip kad nereikia įsijausti į raganų medžioklę. ir tie patys panoptikumo metodai, kurie pasiteisinę kalėjimuose ir kitose panašiose įstaigose - "žinok, kad tave stebi kiekviename tavo žingsnyje ir nei vienas tavo prasižengimas neliks nepastebėtas".
Nerealiai 2010-10-04 14:44
Tai gal geriau tegul pila i konteineri siuskles o ne i miska, manau yra sioks toks skirtumas...
srovenu 2010-10-04 16:32
Ar kas nors žiūrėjo video klipą? Man tai labai istrigo dramatiška muzika, kalbant apie šiuklšles (dieve mano, tegu atvažiuoja jie į Balkanus ir tada ką nors sako - nors iš kitos pusės, nėr čia kuom didžiuotis...), bei nusikaltėlių pasyvumas, dedant jiems antrankius. Toks jausmas, kad jie kone "ačiū" sako tiems inspektoriams. Visgi keisti tie japonai... Bet Japonija vis tiek yra nr. 1 mano "must visit" šalių sąraše.
Karvė 2010-10-04 16:35
Tokie technologijų lyderiai tie japonai ir nesugeba kokios kameros pastatyti slaptos? Debilizmas kažkoks...
Kupse123 2010-10-04 17:06
aha kazka uzsiminei apie Balkanus , gal galima placiau kas ten tokio?
Webbus 2010-10-04 17:21
Is tiesu ir Lietuvoje yra begalo daug siuksliu ant kiekvieno kampo. Matau suni vedziodamas. Aisku, daznai zmones pila nupjauta zole ar lapus is savo kiemo, bet yra ir plasmasiniu siuksliu visokiu. Cia manau turi veikti siek tiek zmogaus savimone, o ne "susitvarkysiu savo kiema, o kas uz jo - kaimyno reikalas"
Insomniakė 2010-10-04 17:39
Kad pas mus tokios baudos grėstų...Nes dabar ir miškan baisu nueit, ypač jei jis arti nuosavų namų, kai tuo tarpu konteinerių pilna aplink, o ir vietose patogiose.
Goblinas 2010-10-04 17:59
proto genijau, kas jiems iš tų kamerų? ar pagal veidą įtariamuosius nustatys? o gal policija važiuos vos pamačius per kamerą, kad šiukšlina kažkas? pamąstytk, kas labiau efektyvu.
simukis 2010-10-04 21:36
Niekaip nesitikėjau, kad taip lengvai suprasiu reportažą, o būtent tai - visuomenės švietimas apšviečia potencialius šiukšlintojus ir sumažina tikimybė jų nelegaliam šiukšlių išvežimo metodui (kas norėtų sedėt 5 metus už išmestą televizorių?)
Strong_Bad 2010-10-05 14:10
Buvau priblokstas, kai mieste ejo keletas vaiku ir vienas turejo bambali limonado, tai baiges gert paskutinius lasus prarado gebejima valdyt ranka ir bambalis tuo pat momentu atsidure ant zemes. Ir ne vienas is ju net nesureagavo o toliau ramiai nuzingsniavo. Sprendziant is siuksliu kiekio ant zemes, galima ramiai pasakyt, kad tai nebuvo pavienis atvejis. Tai pasakykit mieli ponai, kaip jum turi veikt rusiavimas, jeigu neisugdomi zmones kurie bent jau siuksles i siuksliu deze ismestu? Sakai prekybos centras kaltas, kad prsipirkus maisiuka prekiu ten bus daugybe siuksliu. Tai negi ranka nudzius tas siuksles ismest? O paauges toks budulis su pilnu maisu "gerybiu" ziurek eis ir siukslins beesdamas. Tai kaip gyvuliai eidami š...ka. Atvaziavo bildukas prie ezero, pabildejo ir isvaziavo palike tuscius alaus butelius, traskancias pakuotes ir nuorukom nuseta zeme. Gal jie taip zymi savo teritorija? O paskui daro pavasarines talkas
beveik 2010-10-05 17:23
gerbiamasai, o tai jeigu tu išmeti surūšiuotas, išplautas, išdžiovintas ir pakvėpintas lenoru pakuotes į tik joms skirtą konteinerį, tai jau nebešiukšlintojas esi, o gamtos draugas-rūšiuotojas-eko-žaliasis? Man taip rodos, kad tamsta esi panašus šiukšlintojas kaip ir tavo matytas vaikas, o skirtumas tarp jūsų toks, kad jis išmetė butelį gatvėje, o tavąjį butelį nuveža į kokį nors savartyną. Vienok butelis lieka buteliu - savartyne jis ar gatvėje. Nebent jį perdirba į kitą butelį nors ir tai nesu tikras ar čia puikiausias sprendimas eko prasme.
Strong_Bad 2010-10-05 20:02
Kodel reik nusisneket. Pagal tave galiu kad ir kakot gatvej, nes, pagal tave, jokio skirtumo, nes vistiek jis atsidurs kanalizacijoj, tik gerokai veliau Koks tau skirtumas ar siuksle metosi namuose ant grindu ar dailiai isplauta nuvalyta siuksliu dezej? Dunduko poziuris. Siuksliu visad buvo ir bus ir nuo to nepabegsi. Esme tame, kad reik iskiepyt pareiga nesiukslint kur papuole, nes su tavo poziuriu butu visos ezeru pakrantes nusetos siukslem ir visi parkai ir miskai, nes kam vargintis ir nesiotis ta siuksle, jeigu jos vistiek nieks neperdirbs. Pagalvok ka sakai. Gal pats siuksles vezi i miska kur pakeliuj, nes kam vargintis pilt i konteineri ar rusiuot. Nieks neliepia plaut ir kvepint, bent jau iki siuksliu dezes nunesk ir tai jau bus gerai, negi rankos nudzius?
Goblinas 2010-10-05 20:41
mūlkis.