„Absoliuti nesąmonė!“ Paneigtas populiarus mitas apie Trumpą  (10)

K. Budanovo teigimu, D. Trumpas yra „patyręs žmogus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Papildomo finansavimo Ukrainai JAV kol kas neskyrė. Tam įtakos turi ir Donaldas Trumpas. Kyrylo Budanovas interviu CNN sakė, ar laiko jį Rusijos rėmėju.

Leidinyje rašoma, kad Maskvos srities vyriausios žvalgybos valdybos vadovas yra ramus dėl JAV. Jis pažymėjo, kad „labai dėl to nesijaudina“.

K. Budanovo teigimu, D. Trumpas yra „patyręs žmogus“. Jis pažymėjo, kad buvęs JAV prezidentas „daug kartų krito ir atsikėlė“. Ir tai, pažymėjo Maskvos srities vyriausios žvalgybos valdybos vadovas, yra „labai rimta savybė“.

K. Budanovas, paklaustas apie diskusijas dėl pagalbos teikimo Ukrainai, pažymėjo, kad „vis dar tikimės teigiamo sprendimo“.

„Sakyti, kad (D. Trumpas) ir Respublikonų partija yra Rusijos Federacijos šalininkai, yra visiška nesąmonė“, – pabrėžė K. Budanovas.

Leidinys nurodo, kad Donaldas Trumpas šį mėnesį socialiniuose tinkluose gyrėsi, kad labiau pasitikės Vladimiru Putinu nei kai kuriais JAV žvalgybos pareigūnais.

Vasario 1 dieną visi Europos Sąjungos lyderiai susitarė dėl 50 mlrd. eurų pagalbos skyrimo Ukrainai. Kalbame apie 17 mlrd. eurų tiesioginę pagalbą ir 33 mlrd. paskolas. Kyjivas juos gaus per ateinančius ketverius metus – nuo ​​2024 iki 2027 metų. Apie tai kalbėjo Europos Vadovų Tarybos pirmininkas Charlesas Michelis.

 

„Visi 27 lyderiai susitarė dėl papildomo 50 mlrd. eurų pagalbos paketo Ukrainai, kuris būtų ES biudžeto dalis. Tai suteikia nuolatinį, ilgalaikį, nuspėjamą finansavimą Ukrainai“, – sakė Europos Vadovų Tarybos pirmininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(7)
(-1)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: