„Visur kraujas. Merginos dejuoja iš skausmo. Siaubingai perpjauti veidai...“ Kas nutiko Sočyje (Video)  (3)

Sočyje vykusiose studentų žiemos sporto žaidynėse lygumų slidinėjimo lenktynių organizatoriai slidininkėms leido varžytis siaubingomis oro sąlygomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

17-18 metų merginų lygumų slidinėjimo varžybos Sočyje vykusiose studentų žiemos sporto žaidynėse baigėsi dideliu skandalu: organizatoriai leido slidininkėms stoti į startą, nepaisydami didelio rūko, pūgos ir siaubingos trasos būklės. Dėl ko įvyko didžiulė griūtis, turėjusi pražūtingų padarinių. 

Devynios sportininkės buvo išvežtos greitosios medicinos pagalbos automobiliais, kai kurioms diagnozuoti galvos smegenų sužalojimai, rankų ir kojų lūžiai.

Žinomas Rusijos propagandistas ir sporto apžvalgininkas Dmitrijus Gubernjevas dėl incidento socialiniuose tinkluose kaltina organizatorius ir asmeniškai Rusijos lygumų slidinėjimo federacijos prezidentę Jeleną Välbę, reikalaudamas baudžiamosios atsakomybės.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5751 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

 

Välbė savo ruožtu nematė „nieko baisaus“ tame, kas nutiko, ir  teigė, kad dėl to kaltas „žemas slidininkių lygis“.

Tuo tarpu viena iš griūties dalyvių, vėliau paguldyta į ligoninę,  pasakojo apie savo ir kitų slidininkių būklę.  „Dabar guliu ligoninėje, čia merginos dejuoja iš skausmo, beveik miršta... Trasa buvo pilna kraujo, merginos sudaužytos, joms buvo siaubingai perpjauti veidai“, – sakė ji. 

Naujausiais duomenimis, sužeistųjų skaičius išaugo iki 18 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(16)
(27)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: