Buvo miręs 20 minučių. Vyras pamatė neįtikėtinus dalykus (Video)  (3)

Klinikinę mirtį jis patyrė prieš 28 metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

20 minučių buvęs miręs vyras pasidalijo tuo, ką matė interviu „Prioritete Your Life“ metu.

Scottui Drummondui buvo 28 metai, kai per slidinėjimo įvykį išsinarino nykštį ir jam prireikė įprastinės operacijos, kad būtų greitai ištaisyta padėtis.

Tačiau nelaimė ištiko akimirką po to, kai S. Drummondas buvo paguldytas ant operacinio stalo. Į šešiasdešimtmetį įkopusio vyro teigimu, viena iš operacinės slaugytojų anksčiau niekada nebuvo uždėjusi chirurginio turniketo, o gydytojas patikino, kad ją tai daryti išmokys. Deja, per planinę operaciją nebuvo tinkamai atidaromi diržo vožtuvai ir S. Drummondas dėl komplikacijų mirė.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („ZZUOM“)
3683

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Incidento metu Skotas išgirdo, kaip slaugė išbėgo iš palatos šaukdama: „Aš jį nužudžiau!“ Kitas dalykas, kurį jis prisimena, buvo skausmas rankoje, kuris pervėrė jį iki širdies gelmių, ir staiga jis atsidūrė ore virš kūno ir žiūrėjo žemyn į operacinį stalą.

Vyras pasidalijo prisiminimais: „Stebėjau kiekvieną siūlę, kuri buvo ant nykščio“.

Jis taip pat prisimena, jog jautė šalia esantį žmogų, ir dabar tiki, kad tai buvo Dievas.

S. Drummondas pasakojo, kaip beveidis padaras nunešė jį į lauką, pilną gražių gėlių: „Man pasakė, kad laikas eiti“.

 

Per susitikimą su paslaptingu asmeniu šalia jo Scottas pastebėjo, kad nė vienas žodis nebuvo pasakytas žodžiu – o iš tikrųjų mintyse.

„Aš tai prisimenu labai ryškiai, negalėjau atsigręžti arba man buvo liepta niekada nežiūrėti atgal, o kitas dalykas, kurį įvyko – ir tai buvo tarsi akies mirksnis – stovėjau lauke, kur vyras buvo su manimi, šalia manęs, bet aš jo nemačiau“, – sakė jis.

S. Drummondas tęsė: „Pažiūrėjau į kairę ir pamačiau didelius, aukštus medžius, ir prisimenu, kad tai buvo labai neįprasti medžiai su ilgais kamienais ir lapais viršuje, ir jų buvo daug. O dešinėje buvo lauko gėlės, gražios lauko gėlės, jos buvo iki juosmens, ir aš prisimenu, kaip žiūrėjau ir mačiau, kokios jos gražios, nes man patinka dirbti kieme ir sode, prisimenu, jog spalvos buvo nuostabios. O mane ten lydėjęs žmogus dingo ir aš buvau vienas, bet buvo taip ramu.“

 

Kai jis pasiekė debesį, iš jo iššoko ranka ir jam pasakė: „Tavo laikas dar neatėjo. Tu dar turi daug ką nuveikti.“

Kai ranka grįžo į debesį, S. Drummondas atsidūrė savo kūne ir „suprato, kad turi padaryti su savo gyvenimu kažką geresnio“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(14)
(28)

Komentarai (3)